• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.
WINTER TEA

Frozy Cozy

1 / 2
€16,95
Bestellt für , morgen zu Hause! Du hast noch: 03:39 stunden
Frozy Cozy

Schmecke den Winter und ersetze den heißen Kakao mit Sahne für eine bessere und edlere Alternative: Frozy Cozy! Durch den Duft, den Geschmack und das warme Prickeln, das du auf deinen Geschmackspapillen spüren wirst, ist es wie nach Hause kommen in einem Lebkuchenhaus. Taste the goodlife!

 

Lieferung

Haben Sie eine Bestellung vor 12.00 Uhr an einem Werktag (Mo.-Fr.) aufgegeben? Dann bemühen wir uns darum, Ihre Bestellung noch am gleichen Tag zu versenden, sodass Ihnen der Tee am nächsten Tag zugestellt wird. Tastea hat jedoch keinerlei Einfluss auf die Zustelldienstleister und kann deshalb nicht zusichern, wann Ihnen die Bestellung tatsächlich zugestellt wird.

 

Zutaten

Assam Schwarztee, Schwarztee Süd-Indien, Dattel (Dattel, Reismehl), Zimtstangen, grüner Tee China Sencha, Orangenschale, natürliche Geschmacksverstärker, Sternanis, Gewürznelken, Kardamom, Kardamom Pulver, Muskatnuss, Bourbon Vanille.

Inhalt und Gebrauch

Inhalt 125 Gramm. Pro Tasse nützen Sie 2,5 Gramm Tee.

Achtung

Kann Spuren von Nüssen, Sulfiten, Soja & Laktose enthalten.

Bewertungen
Bewertungen
4.9 Sterne basierend auf 16 Bewertungen
Jolanda 07-10-2018
Bewertungen

Wat een heerlijke geur komt je tegemoet als je het blik opent. En de smaak? Net als de geur! Heerlijk zoet, kruidig, warm. Laat de winter maar komen.

Angeline 28-02-2018
Bewertungen

Heerlijke thee! Dat ik hem de eerste keer rook vond ik het vrij heftig. Maar de smaak is echt lekker en gezellig!

Carla van Os 08-02-2018
Bewertungen

Heerlijke thee om onderuitgezakt op de bank van te genieten. Smaakt beter dan hij ruikt is mijn mening, maar dat is het belangrijkste ;-)

Sabine 01-02-2018
Bewertungen

Super lekker, echt een winterthee.

Cobbaut melissa 01-02-2018
Bewertungen

Zalige thee in de winter,lekkere smaak en heerlijke geur om even bij te ontspannen!kwaliteit is top!

Myrthe 03-01-2018
Bewertungen

Ik heb de Tastea beker en Frozy Cozy gekregen als cadeau en ben er smoorverliefd op. De thee doet me ontzettend denken aan snert-weer-in-huis-blijven-dag, een lekker warme deken en een goede film thee.

Brenda 30-12-2017
Bewertungen

Een erg lekkere thee. De kruiden ruiken erg sterk, maar dit is al minder sterk als je het drinkt. Het is er eentje die ik sneller drink dan de andere smaken tot nu toe. Ik raad hem zeker aan!

Julia-Maxime 30-12-2017
Bewertungen

De naam alleen al sprak mij zo ontzettend aan! Ik zag mijzelf al helemaal voor de openbaard zitten met een dekentje een filmpje te kijken.. de dag dat deze thee binnen kwam was ik zo ontzettend blij en heb ik dat ook zeker gedaan. Deze thee is gewoon een musthave in de wintermaanden.. deze MOET je gewoon in je collectie hebben! Aanrader!

Sanderijn de Bruin 22-12-2017
Bewertungen

Lekkere thee, ondanks de aanwezige specerijen is deze thee toch lekker zacht en niet overheersend sterk. De naam past echt perfect bij deze thee.

Astrid 16-12-2017
Bewertungen

Een heerlijke winterse thee. Ik houd ontzettend van een lekkere kruidige maar toch lichtere thee, en deze voldoet daar perfect aan. Ik raad deze iedereen aan!

Iza 06-12-2017
Bewertungen

Wat een heerlijke thee! Ik was bang dat de thee te sterk zou zijn voor mijn smaak, maar is echt ontzettend lekker en brengt een heerlijke winter vibe en een warm gevoel! Ook als je niet van sterke thee houd zeker proberen, heerlijk!

GiteVld 05-12-2017
Bewertungen

Heb de Frozy Cozy-thee vanmiddag thuis ontvangen en kon niet wachten deze te proeven. Bij het openen van het blik ruik je direct dat je hier met een bijzondere thee te maken hebt. De geur is warm, fris-kruidig, sprankelend en eigenlijk nergens mee vergelijkbaar. Als ik een vergelijking zou moéten maken zou ik denk ik Gluhwein zeggen. De smaak is eveneens moeilijk te omschrijven. Alsof er engeltjes op je tong dansen komt misschien nog het meest in de buurt. Kerstengeltjes in deze tijd van het jaar natuurlijk!

Monique 04-12-2017
Bewertungen

Ik moet zeggen normaal hou ik niet van Kaneel thee maar was toch nieuwsgierig en toch besteld ik vind ‘m echt lekker proef er ook iets van Vanilie in ik maak het wel met iets minder dan een thee lepel maar ik hou niet van sterke thee. Een echte winter thee.

Kyra 01-12-2017
Bewertungen

Echt een lekkere smaak. Ben dol op deze thee blend.

Jitske 20-11-2017
Bewertungen

Wat een heerlijke blend is dit! Alleen al als ik aan de thee ruik loopt het water me in de mond. Hij heeft een heerlijke winterse smaak, hier kom je de wintermaanden wel mee door ook een lekkere thee met de feestdagen. Lekker met een kerstfilm en deze thee op de bank. Alle smaken passen goed bij elkaar en de smaak is goed in harmonie.

I 20-11-2017
Bewertungen

Thee smaakt heerlijk, van de smaak krijg ik direct een heel winters maar ook kerst gevoel! In eerste instantie proef je direct de kaneel. De kaneel is zeker niet overheersend. Heerlinke nieuwe blend en voor een prima prijs!

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »