• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.
€34,95
Bestellt für , morgen zu Hause! Du hast noch: 03:39 stunden
Theekan

Special edition - Beperkte voorraad

Komt er bezoek? Ideaal cadeautje? Eén liter ijsthee maken en bewaren? Bij deze presenteren we onze nieuwe theekan. Fijn gestroomlijnd, licht van gewicht en perfect om te delen. In deze karaf kan ruim 1 liter thee worden klaargemaakt. Ga je voor een ijsthee? Dan past deze theekan perfect in de koelkast deur.

Fijne details: door de ingebouwde filter kun je zelf bepalen hoe sterk je je thee drinkt.

De theekan is bedoeld voor warme en koude drank, gemaakt van borosilicaatglas, RVS en met de mond geblazen.

 

Om je liefde voor Tastea nog meer uit te breiden, kun je inspiratie opdoen in ons volledige aanbod van glaswerken.

Bewertungen
Bewertungen
5 Sterne basierend auf 4 Bewertungen
Mireille 11-11-2018
Bewertungen

De theekan ziet erg erg mooi en strak uit. Er kan genoeg thee in de kan voor een aantal goed gevulde koppen thee. De kan schenkt prettig en zonder te lekken, kortom echt een aanwinst!

Agnes Boer 11-11-2018
Bewertungen

Mooie en bruikbare theekan . Tijdens het schenken geen geknoei . Samen met detox thee een perfecte combie ‘s avonds op de bank.

Ingrid Hendriks 26-04-2018
Bewertungen

Vandaag ontving ik mijn theekan. Het is een zeer elegante theekan van dun glas en geborsteld rvs dop en filter. Hij schenkt fijn, er kan voldoende in. Ik ben er super blij mee.

Ingrid 26-04-2018
Bewertungen

Vandaag de kan binnen gekregen en wat is deze elegant. Erg fijn dun glas, erg chique uitstraling met dat geborsteld rvs en er kan meer dan genoeg in. Zeer blije gebruiker.

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »