• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.
ENERGY TEA

Energy Boost

1 / 2
€26,95
Bestellt für , morgen zu Hause! Du hast noch: 03:39 stunden
Energy Boost

Sind deine Tage lang oder hast du Schwierigkeiten beim Anfangen der Tag? Bist du auf der Suche nach eine Alternative für Kaffee oder einfach etwas anderes als deine Trinkbouillon um wieder zu Kräften zu kommen? Fange heute noch mit dem Tastea Lebensstil an. Möchtest du mit einem neuen und aktiven Lebensstil starten, wobei du in- und auswendig strahlen wirst? Energy Boost enthält nämlich die edelste und einzigartigste 100% natürliche Teekräuter. Lass dich von der Kombination aus Mate grün, grüner Rooibos, Orange und Mallow überraschen. Für die Erfahrungen zufriedener Kunden könntest du mal die Reviews lesen. Traust du dich unser Booster herauszufordern?

Versendung

Haben Sie eine Bestellung vor 12.00 Uhr an einem Werktag (Mo.-Fr.) aufgegeben? Dann bemühen wir uns darum, Ihre Bestellung noch am gleichen Tag zu versenden, sodass Ihnen der Tee am nächsten Tag zugestellt wird. tastea hat jedoch keinerlei Einfluss auf die Zustelldienstleister und kann deshalb nicht zusichern, wann Ihnen die Bestellung tatsächlich zugestellt wird.

Zutaten

Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals.

Inhalt

125 g. Pro Tasse sollten Sie 3 g Tee verwenden.

Bewertungen
Bewertungen
5 Sterne basierend auf 13 Bewertungen
Kirsten 12-09-2018
Bewertungen

Erg lekkere thee, drink hem altijd voor mijn avonddienst. Normaal altijd moeite om te gaan werken na de hele dag thuis zijn maar sinds ik deze thee drink gaat het een stuk makkelijker.

Kimberly 31-05-2018
Bewertungen

Het begint al als je de blik opend een heerlijke geur die u te gemoet komt.
Ik gebruik deze thee nu een maand ongeveer en ik kan zeggen de thee doet wat het beloofd.
Ik werk in de zorg en als ik even stil
Kom te zitten heb ik vaak even een dipje en met deze thee merk ik dat het een stuk minder is. Neem hem vaak vooral als ik moet werken s avonds.
Ik raad het iedereen aan!!

michelle 23-03-2018
Bewertungen

Het begint al positief bij het openen van het blik, een heerlijke geur die eruit komt. Vervolgens een fijne smaak als je het drinkt.
Ik ben fulltime moeder van 3 kinderen dus ik heb mijn energie hard nodig en ik merk al zeker verschil.
Ik drinkt minder koffie en meer deze thee, met afwisseling van de ijsthee.

Shannen 16-03-2018
Bewertungen

Deze thee gisteren binnen gekregen. Ik heb hem vanacht gelijk uitgeprobeerd tijdens mijn nachtdienst. Ik begin mijn nachtdienst met de morning detox en gebruik gedurende de nacht de skintight en de energy boost. De energy boost voor wat extra power en de skintight tegen de eetbuien die zich s'nachts makkelijker voor doen. Al met al was dit een makkelijke nachtdienst. Wel moet ik wat wennen aan de smaak van de energy boost. De thee is wel lekker, maar ik vind de smaak nog wat lastig te plaatsen.

Melissa 01-02-2018
Bewertungen

Deze doet zorgt dat je weer je nodige dosis energie hebt, is ook lekker van smaak!

Linda 11-01-2018
Bewertungen

Ik drink al heel lang deze soorten thee. Allen even lekker. Was een tijdje futloos, maar met deze thee is dat verleden tijd.
Mijn man is geen thee drinken, maar nu drinkt hij deze thee ook mee en merkt dat ook hij meer energie heeft.
Echt een aanrader.

Thea Van Biesbergen 08-01-2018
Bewertungen

Naast de detox thee gebruik ik overdag deze thee, in 1 woord: Heerlijk! Deze thee ruikt heerlijk fris en je hebt gelijk zin om er een pot thee van te zetten, de smaakt is net zo lekker als de geur. Daarnaast doet de thee wat ie belooft je krijgt er echt een energieboost van en wie kan die nou niet gebruiken in Januari :)

Irene 17-12-2017
Bewertungen

Erg lekker!!

Annette 21-11-2017
Bewertungen

Ik vind deze thee helemaal top, de smaak en geur zijn heerlijk. De thee drinkt makkelijke weg en heeft een frisse smaak. Het is een thee die je de hele dag kunt drinken en die niet gaat vervelen. Ik heb het blik met veel plezier totaal opgebruikt.

Melanie Klein 21-11-2017
Bewertungen

Ik als zenuwpees met examen heb al veel verschillende dingen geprobeerd om rustig het examen in te gaan en een helder hoofd te behouden. Na een advertentie van tastea gezien te hebben en getwijfeld te hebben of ik dit wel of niet moet doen, besloten om toch maar te bestellen en het een kans te geven. En heb er geen enkele seconde spijt van. Ik ben nog nooit zo rustig mijn examen ingegaan zonder vantevoren nog ff huilbuien te hebben van de stress. Ik kan deze thee alleen maar aanbevelen! Het werkt niet alleen, maar is ook nog heerlijk om te drinken!

Groetjes Melanie

Verena Veeke 21-11-2017
Bewertungen

Ik het begin wat sceptisch, toch ook een beetje vanwege het prijskaartje…
Maar nu? Nooit meer zonder! De detox in de ochtend en avond en de energyboost s’middags en savonds. Ik maak lange dagen, 8 uur smorgens tot 12/1 uur savonds/snachts. De energyboost geeft me even die oppepper en dat relaxe momentje om mijn dag te breken. De thee beker is echt n must, hij houd de thee voor n dik uur heerlijk warm, dus als je even geen tijd hebt om m op te drinken…
Enjoy your tastetea moment! I love it!

Jeanine 21-11-2017
Bewertungen

Heerlijke thee, voel me echt een stuk energieker!

Britt 21-11-2017
Bewertungen

Erg lekkere thee. Ik maak lange dagen en deze thee geeft mij net die extra energie die ik nodig heb!

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »