• All products are added to your cart.
SLEEPING TEA

Sweet Dreams

1 / 2
€27,95
Sweet Dreams

⭐️Goed voor ±50 theebekers (400ML) / €0,55 per theebeker (400ML)

Het krijgen van een goede nachtrust is niet altijd zo eenvoudig als we zouden willen. Wil jij ‘s ochtends ook fris en fruitig wakker worden en in de avond lekker ontspannen in slaap vallen zonder uren te liggen woelen? Start dan vandaag nog met de Tastea lifestyle.

Een slechte nachtrust beïnvloedt je hele dag. Je concentratie is ver te zoeken, je bent sneller geprikkeld en je voelt je rot. Je hebt morgen een drukke agenda maar je kunt niet afschakelen? Herkenbaar? Bij Tastea zien we het belang van een goede nachtrust in en denken we niet in problemen maar in oplossingen!

De zachte geur van onze Sweet Dreams blend werkt dan ook heerlijk ontspannend en heeft ook nog eens een zeer aangename smaak; licht zoet met een pittige touch. De zoethout, lavendel en valeriaan vormen een perfecte smaakcombinatie die het best omschreven kan worden als rustgevend. Daarnaast geeft de nasmaak van Pu Erh je dat relaxte gevoel dat je nodig hebt voor het slapen gaan. Wat wil je nog meer?

Onze Sweet Dreams blend wordt ook wel eens het zoete zusje van onze Skintight thee genoemd en vormt dan ook een perfecte aanvulling hierop. Voor ervaringen van tevreden klanten kun je kijken bij reviews en bij wat kopers zeggen. Sluit je avond ontspannen af en ervaar ‘Sweet Dreams’.

Ingrediënten

Pu erh, zoethout, lavendel, valeriaan, rozenblaadjes en natuurlijke smaakversterker (rozensmaak).

Inhoud en gebruik

 200 ml/400 ml    

 2,5 gram per kopje/ theebeker

 Inhoud theeblik 125 gram

Let op

Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Reviews
Reviews
5 stars based on 20 reviews
There are no reviews in your language
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »