• All products are added to your cart.
YUMMY TEA

Bae Sweet

1 / 2
€18,00
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Bae Sweet

‘Once upon a time’ is past perfect with this tea. No fairytale but an everlasting love with the Bae Sweet.

Welcome the Bae Sweet;  a new variant in our new assortment of delicious teas. A refreshing tea with various types of rooibos, orange peels and cornflower are responsible for the intriguing citrus scent and the creamy taste.

Want to experience or relive that particular moment? A hand firmly in yours, a soft kiss and an intense embrace. Get your heart warmed or warm someone’s heart. Be sweet for yourself and your surroundings. ‘Once upon a time’ is past perfect with this tea. No fairytale but an everlasting love with the Bae Sweet.

P.S. We understand you’re languishing by that thought you're having now.. But before you yearnly put your lips on your cup.. Be aware. This tea is very hot! Take it easy tiger.

 

Ingredients

Rooibos natural, lemongrass, natural flavouring, orange peels, green rooibos, cornflower blue. 

Contents

100 grams. Use 2,5 grams of tea per cup.

Warning

May contains traces of nuts, sulphites, soya and lactose.

Reviews
Reviews
4.9 stars based on 16 reviews
Marinka 17-01-2019
Reviews

Deze thee heb ik net binnen gekregen en ik ben nu al fan! Lekkere zachte zoete smaak. Ik vind rooibos normaal al lekker maar deze is nog beter! Jammer dat die weg gaat..

Mijke Verhoeven 13-01-2019
Reviews

Oké, ik geef het toe, ik ben Tastea verslaafd. Deze heerlijke Bae sweet is er mede schuldig aan. Heerlijke verse thee met citrus smaak. Elke keer weer een geniet momentje om te mogen drinken. Tijdperk dat er voor een geen-koffie-drinker weinig keus is, is met Tastea sowieso eindelijk voorbij! Ik heb inmiddels een hele rij mooie Tastea blikken staan. Elke dag een feestje om weer een andere smaak te kiezen. En de thee is erg handig om mee te nemen in de Tastea theebeker. Eenmaal geprobeerd dan ben je wel verkocht. Smaken zijn een voor een erg lekker. Zin in iets lekkers, dan neem ik tegenwoordig een kop Tastea dus het is ook nog eens goed voor de lijn!

Jody Krause 13-01-2019
Reviews

Heerlijke luxe thee! Je hebt er ook weinig van nodig dus kan lekker lang met een pot thee doen!

Anne 09-10-2018
Reviews

Een heerlijke thee, ruikt heel speciaal en is lekker voor ieder moment. De combinaie van rooibos met citroengras is heel verrassend. Ben fan

Nathalie 28-09-2018
Reviews

Hele lekkere thee, is heerlijk zoet. Echt een aanrader!

Patriesje 04-08-2018
Reviews

Wow!! Deze thee is idd een sprookje ♡ Ik drink graag thee tijdens t lezen van een goed boek..Bij deze leg ik gewoon mijn boek opzij om extra te genieten van dit sprookje in een beker ♡

Sarissa 22-07-2018
Reviews

Op een warme zomerdag als vandaag geniet ik nog eens dubbel zoveel van deze heerlijke zoete thee. Een echte aanrader!

Veerle 07-06-2018
Reviews

'Mijn cadeautje was weer binnen! Dus zo snel mogelijk open maken en mijn blik thee openen om te ruiken. Mijn eerste reactie was: mijn hemel wat ruikt dit zoet! Echt heel erg zoet. Ik hou van zoet, maar dit komt toch wat heftiger aan dan een normaal aardbeien thee-zakje. Na het uitpakken en ruiken wilde ik natuurlijk ook meteen proeven. Jammere van thee is dat je alsnog even moet wachten voor je het gaat drinken omdat je anders je tong dusdanig verbrandt dat je niks meer proeft. Dus, na wat geduld geproefd. Gelukkig! Het is niet zo zoet als dat het ruikt. Het ruikt nog steeds zoet en dat is het ook, maar het heeft een milde smaak. En laten we eerlijk zijn.. als je blik er zo mooi uit ziet, dan kan de thee toch niet anders dan lekker smaken? Ik word er in ieder geval vrolijk van en het blijft elke keer weer een cadeautje aan mezelf.'

Madelon 19-04-2018
Reviews

Wat een héérlijk aroma en de thee smaak echt super lekker! Een echte aanrader!

Sanne Luts 31-03-2018
Reviews

Wat een heerlijke geur bij het openen van de doos! Was eerst wat twijfelachtig omdat ik geen rooibos-liefhebber ben, maar deze thee proeft fruitig en licht zoet in tegenstelling tot de meeste rooibosthee die overdreven kruidig is. Blij met men nieuwe aankoop☺️

Ellen 24-02-2018
Reviews

Ik heb deze thee woensdag binnen gekregen, hij is echt heerlijk en hij ruikt ook zo lekker. Ben er echt heel blij mee :)

Jasmijn 15-02-2018
Reviews

Heerlijke thee voor tussen door!
Smaakt heerlijk en ruikt ook heel erg lekker.
Ben er heel erg blij mee!!

Jessyca 24-01-2018
Reviews

Super lekker zoete thee..

Monique 16-01-2018
Reviews

De thee is 1 van de nieuwste en voor mij 1 van de lekkerste ik hou eigenlijk niet van rooibos thee maar deze wel, ik twijfelde om het te kopen en nu is het mijn favoriet hij is fruitig en echt heerlijk.

Wendy 13-01-2018
Reviews

Een heerlijke tea, zoet maar niet te zoet! Heerlijk om te zoete trek op een gezonde manier mee te stillen.

Iza 20-12-2017
Reviews

De naam zegt het eigenlijk al, wat een lief smaakje! De Bae Sweet is een heerlijke thee om bij weg te dromen. Als echte rooibos liefhebber kan ik heerlijk wegdromen met deze thee boven een goed boek, mijn nieuwe favoriet! De thee smaakt heerlijk en de orange peels komen goed tot hun recht, maar overheersen niet. Ik neem gauw nog een slokje!

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »