• All products are added to your cart.
YUMMY TEA

Bae Sweet

1 / 2
€17,95
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Bae Sweet

⭐️Goed voor ±32 theebekers (400ML) / €0,56 per theebeker (400ML)

Wil je dat ene speciale of bijzondere moment beleven of herleven? Een hand stevig in de jouwe, een zachte kus en een intense knuffel. Laat je hart verwarmen of verwarm dat van de ander. Wees zoet voor jezelf en je omgeving. ‘Er was eens’ is verleden tijd met deze thee. Geen sprookje maar blijvende liefde met de Bae Sweet.

De smaak van deze verfrissende rooibos thee is verrassend zoet met citrusachtige ondertonen die worden afgegeven door het citroengras en de gedroogde, 100% natuurlijke sinaasappel schillen. De combinatie van natuurlijke en groene rooibos met korenbloem is uniek in zijn soort en zorgt voor een romige smaak. Ben jij fan van Rooibos en een echte thee-kenner dan zal onze luxe Bae Sweet blend je hartje zeker sneller doen kloppen!

P.S. We begrijpen dat je nu wegkwijnt bij die ene gedachte... maar voordat je versmachtend je lippen op je beker zet: Opgelet! Deze liefde in een beker is erg heet. Take it easy tiger!

Ingrediënten

Rooibos naturel, citroengras, natuurlijke smaakversterkers, sinaasappelschil, groene rooibos en blauwe korenbloem.

Inhoud en gebruik

 200 ml/400 ml    

 2,5 gram per kopje/ theebeker

 Inhoud theeblik 100 gram

Let op

Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Reviews
Reviews
4.9 stars based on 20 reviews
There are no reviews in your language
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »