• All products are added to your cart.

Ibiza Feelings

1 / 2
€26,95
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Ibiza Feelings

Naast de toegevoegde superfoods en de lekkere smaak van deze thee, is het geheime kruid van dé likeur -Hierbas- van Ibiza aan de blend toegevoegd. Voor ervaringen van tevreden klanten kun je kijken bij reviews en bij wat kopers zeggen. Viva Ibiza!

Verzending

Heb je een bestelling voor 12.00 uur ‘s middags geplaatst op een werkdag (ma-vrij)? Dan streven wij ernaar om je bestelling diezelfde dag nog te verzenden, zodat je de thee de volgende dag in huis hebt. Tastea heeft echter geen invloed op bezorgdiensten en kan daardoor niet beloven wanneer je de bestelling daadwerkelijk in huis hebt.

Ingrediënten

Date (date, rice flour), apple, balm, raspberry leaves, camomile, anise, carrot, fennel, lemon peels, verbena leaves, natural flavouring, apple quarter, yarrow, hop petals, St.-John's-wort, peach, lavender, cornflower blue.

Inhoud en gebruik

Inhoud 75 gram. Per kopje dien je 2,5 gram thee te gebruiken.

Let op

Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Reviews
Reviews
4.85 stars based on 13 reviews
Ilona 24-10-2018
Reviews

Een thee om ‘s avonds op de bank heerlijk te mee ontspannen.

Maaike 24-10-2018
Reviews

Lekker frisse zomerse smaak. Echt een thee die ik lekker vind in de ochtend rond 10:00 i.p.v. koffie

Cindy Lommerde 15-09-2018
Reviews

Lekkere thee, al zet ik 'm wel zuiniger dan aanbevolen. Ik heb zo'n speciaal theelepeltje, 1 schepje voor 1 kop thee, maar ik gebruik 1 schepje voor 1 (travel) beker van bijna 400 ml. Ik laat de theezeef er gewoon inhangen tot ik de thee ga drinken en dan is ie perfect!

Patriesje 11-08-2018
Reviews

Man, wat is deze lekker!! Ik doe m regelmatig cadeau, en iedereen vindt m net zo waanzinnig lekker als ik ♡

Patriesje 04-08-2018
Reviews

Las tot mijn schrik in een vd andere reviews dat deze smaak eruit gaat..Dit heb ik even gecheckt bij Tastea, en dat is gelukkig niét t geval!! Deze thee is elke euro waard, waanzinnig lekker ♡

Sandra Vos 11-07-2018
Reviews

Moest even wennen aan het aparte smaakje maar vind hem nu heerlijk! Echt de zomerse vibe van Ibiza... krijg zin in vakantie...

Daisy Cox 20-06-2018
Reviews

Heerlijk!

Madelon 19-04-2018
Reviews

Wat een feestje in de tastea theebeker! Een heerlijk thee die smaakt naar meer! Ik ben om!

Sanne Luts 31-03-2018
Reviews

Een lekkere zachte smaak die je doet verlangen naar maar... blij dat ik deze in huis heb gehaald! Mijn vriend is niet echt een thee-drinker, maar deze gaat ook bij hem vlotjes binnen.. sinds ik een echte tasteadrinker ben geworden heb ik ook geen opgeblazen gevoel meer... kortom: top-thee!

Jitske 20-11-2017
Reviews

Een lekkere zachte zoete thee waarvan alleen al de geur helpt om te ontspannen. Ik was de laatste tijd wat gestressed en had moeite met ontspannen en deze thee heeft me daar goed bij geholpen! Lekker ontspannen met deze thee in de tuin of op de bank met een boek.

Monique 20-11-2017
Reviews

Vond de thee eerst een aparte smaak hebben kon het niet echt thuis brengen
Maar na 2 bekers dacht ik mmmm eigenlijk best lekker.

Lonneke 20-11-2017
Reviews

Ibiza Feelings was mijn eerste ervaring met Tastea! Het pakketje openmaken vond ik al een feestje: mooi ingepakt, een stressbal erbij cadeau en het blik thee ziet er ook al zo mooi uit.
De thee smaakt heerlijk! Gebruik denk ik iets minder dan een theelepel en laat hem wel afkoelen. De Tastea beker doet goed zijn werk, zeg maar..

Monique 20-11-2017
Reviews

Ik vind deze thee 1 van de lekkerste van de 5 smaken die ik heb
Het heeft een aparte smaak kan het niet goed thuis brengen waar het naar smaakt, ik ben niet van de sterke smaken en dat heb je met deze niet snel
Jammer dat deze eruit gaat

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »