• All products are added to your cart.

Theekan

1 / 1
€34,95
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Theekan

Special edition - Beperkte voorraad

Komt er bezoek? Ideaal cadeautje? Eén liter ijsthee maken en bewaren? Bij deze presenteren we onze nieuwe theekan. Fijn gestroomlijnd, licht van gewicht en perfect om te delen. In deze karaf kan ruim 1 liter thee worden klaargemaakt. Ga je voor een ijsthee? Dan past deze theekan perfect in de koelkast deur.

Fijne details: door de ingebouwde filter kun je zelf bepalen hoe sterk je je thee drinkt.

De theekan is bedoeld voor warme en koude drank, gemaakt van borosilicaatglas, RVS en met de mond geblazen.

 

Om je liefde voor Tastea nog meer uit te breiden, kun je inspiratie opdoen in ons volledige aanbod van glaswerken.

Reviews
Reviews
5 stars based on 4 reviews
Mireille 11-11-2018
Reviews

De theekan ziet erg erg mooi en strak uit. Er kan genoeg thee in de kan voor een aantal goed gevulde koppen thee. De kan schenkt prettig en zonder te lekken, kortom echt een aanwinst!

Agnes Boer 11-11-2018
Reviews

Mooie en bruikbare theekan . Tijdens het schenken geen geknoei . Samen met detox thee een perfecte combie ‘s avonds op de bank.

Ingrid Hendriks 26-04-2018
Reviews

Vandaag ontving ik mijn theekan. Het is een zeer elegante theekan van dun glas en geborsteld rvs dop en filter. Hij schenkt fijn, er kan voldoende in. Ik ben er super blij mee.

Ingrid 26-04-2018
Reviews

Vandaag de kan binnen gekregen en wat is deze elegant. Erg fijn dun glas, erg chique uitstraling met dat geborsteld rvs en er kan meer dan genoeg in. Zeer blije gebruiker.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »