• All products are added to your cart.
WINTER TEA

Frozy Cozy

1 / 2
€16,95
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Frozy Cozy

Taste the winter and replace the hot chocolate with whip cream for a better and more luxurious alternative: Frozy Cozy! The scent, taste and warm shivering on your tasting pupils make you come home in a house of gingerbread. Taste the goodlife!

Shipping

Did you place an order on a business day (mo-fr) before 12.00 PM? In that case we aim to send your order the same day, so you’ll receive your tea asap. Generally our international parcels will arrive within 7 working days; 2-4 business days to Sweden, 2-3 business days to the UK, 4-7 business days to Norway and 4-5 business days to Finland. Please note that holidays and the weekend aren’t business days. Tastea doesn’t have any influence on the delivery company so we can’t be kept accountable for the exact date the package will arrive at your doormat.

Ingredients

Black Tea Assam, -South India, date (date, rice flour), cinnamon sticks, Green Tea China Sencha, orange peels, natural flavouring, star anise, clove, cardamon, cardamon powdered, nutmeg, bourbon vanilla.

Contents

125 grams. Use 2,5 grams of tea per cup.

Warning

May contains traces of nuts, sulphites, soya and lactose.

 

Reviews
Reviews
4.9 stars based on 16 reviews
Jolanda 07-10-2018
Reviews

Wat een heerlijke geur komt je tegemoet als je het blik opent. En de smaak? Net als de geur! Heerlijk zoet, kruidig, warm. Laat de winter maar komen.

Angeline 28-02-2018
Reviews

Heerlijke thee! Dat ik hem de eerste keer rook vond ik het vrij heftig. Maar de smaak is echt lekker en gezellig!

Carla van Os 08-02-2018
Reviews

Heerlijke thee om onderuitgezakt op de bank van te genieten. Smaakt beter dan hij ruikt is mijn mening, maar dat is het belangrijkste ;-)

Sabine 01-02-2018
Reviews

Super lekker, echt een winterthee.

Cobbaut melissa 01-02-2018
Reviews

Zalige thee in de winter,lekkere smaak en heerlijke geur om even bij te ontspannen!kwaliteit is top!

Myrthe 03-01-2018
Reviews

Ik heb de Tastea beker en Frozy Cozy gekregen als cadeau en ben er smoorverliefd op. De thee doet me ontzettend denken aan snert-weer-in-huis-blijven-dag, een lekker warme deken en een goede film thee.

Brenda 30-12-2017
Reviews

Een erg lekkere thee. De kruiden ruiken erg sterk, maar dit is al minder sterk als je het drinkt. Het is er eentje die ik sneller drink dan de andere smaken tot nu toe. Ik raad hem zeker aan!

Julia-Maxime 30-12-2017
Reviews

De naam alleen al sprak mij zo ontzettend aan! Ik zag mijzelf al helemaal voor de openbaard zitten met een dekentje een filmpje te kijken.. de dag dat deze thee binnen kwam was ik zo ontzettend blij en heb ik dat ook zeker gedaan. Deze thee is gewoon een musthave in de wintermaanden.. deze MOET je gewoon in je collectie hebben! Aanrader!

Sanderijn de Bruin 22-12-2017
Reviews

Lekkere thee, ondanks de aanwezige specerijen is deze thee toch lekker zacht en niet overheersend sterk. De naam past echt perfect bij deze thee.

Astrid 16-12-2017
Reviews

Een heerlijke winterse thee. Ik houd ontzettend van een lekkere kruidige maar toch lichtere thee, en deze voldoet daar perfect aan. Ik raad deze iedereen aan!

Iza 06-12-2017
Reviews

Wat een heerlijke thee! Ik was bang dat de thee te sterk zou zijn voor mijn smaak, maar is echt ontzettend lekker en brengt een heerlijke winter vibe en een warm gevoel! Ook als je niet van sterke thee houd zeker proberen, heerlijk!

GiteVld 05-12-2017
Reviews

Heb de Frozy Cozy-thee vanmiddag thuis ontvangen en kon niet wachten deze te proeven. Bij het openen van het blik ruik je direct dat je hier met een bijzondere thee te maken hebt. De geur is warm, fris-kruidig, sprankelend en eigenlijk nergens mee vergelijkbaar. Als ik een vergelijking zou moéten maken zou ik denk ik Gluhwein zeggen. De smaak is eveneens moeilijk te omschrijven. Alsof er engeltjes op je tong dansen komt misschien nog het meest in de buurt. Kerstengeltjes in deze tijd van het jaar natuurlijk!

Monique 04-12-2017
Reviews

Ik moet zeggen normaal hou ik niet van Kaneel thee maar was toch nieuwsgierig en toch besteld ik vind ‘m echt lekker proef er ook iets van Vanilie in ik maak het wel met iets minder dan een thee lepel maar ik hou niet van sterke thee. Een echte winter thee.

Kyra 01-12-2017
Reviews

Echt een lekkere smaak. Ben dol op deze thee blend.

Jitske 20-11-2017
Reviews

Wat een heerlijke blend is dit! Alleen al als ik aan de thee ruik loopt het water me in de mond. Hij heeft een heerlijke winterse smaak, hier kom je de wintermaanden wel mee door ook een lekkere thee met de feestdagen. Lekker met een kerstfilm en deze thee op de bank. Alle smaken passen goed bij elkaar en de smaak is goed in harmonie.

I 20-11-2017
Reviews

Thee smaakt heerlijk, van de smaak krijg ik direct een heel winters maar ook kerst gevoel! In eerste instantie proef je direct de kaneel. De kaneel is zeker niet overheersend. Heerlinke nieuwe blend en voor een prima prijs!

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »