• All products are added to your cart.

Japanse Matcha

1 / 1
€27,95
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Japanse Matcha

Een natuurlijke bron van gezonde voedingsstoffen die je lichaam een kickstart geven.
Intens zoete ondertonen maken van deze thee bovendien een ware smaaksensatie.
In Japan drinken ze het al 800 jaar. Waar wacht jij nog op?

In het zijdezachte groene poeder schuilt jouw sleutel tot meer geluk en gezondheid. Zo bevat matcha tien keer meer antioxidanten dan normale groene thee, bevordert matcha de stofwisseling en is het een natuurlijke oppepper – zonder de kickback die je wel van energiedrank of koffie krijgt. Wie had gedacht dat geluk zo goed kon smaken?

Matcha is buitengewoon goed voor je. Onze 100% natuurlijke matcha wordt van de hoogste kwaliteit theebladeren gemaakt, die wekenlang geschaduwd zijn om de aanmaak van chlorofyl te versterken, waaraan matcha zijn kenmerkende smaragdgroene kleur dankt. Niet voor niets wordt matcha ook wel het groene goud genoemd.

  • Premium kwaliteit matcha rechtstreeks uit de bergen van Shizuoka, Japan
  • 100% puur natuur, zonder kunstmatige toevoegingen.
  • Versterkt je metabolisme en helpt bij afvallen
  • Verhoogt de concentratie en kalmeert de geest
  • Ook perfect te gebruiken in de keuken bij het bereiden van allerlei lekkernijen
  • Ontgift het lichaam
  • Hoog in antioxidanten
  • Verhoogt energieniveaus en uithoudingsvermogen
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Verbetert cholesterol

Superieur superfood

Matcha bevat al het goede van groene thee maar dan voller, rijker en intenser. In tegenstelling tot bij gewone thee, drink je namelijk de theebladeren zelf en krijg je daarbij 100% van alle gezonde voedingsstoffen die de bladeren bevatten binnen. Dankzij de hoge concentratie aan antioxidanten ontgift je lichaam zichzelf en tegelijkertijd kom je tot rust dankzij de kalmerende werking van het aminozuur L-theanine dat van nature in matcha zit. Ook je stofwisseling, concentratie en weerstand genieten van een flinke boost dankzij matcha. 

Het beste van matcha bij Matcha.nl

De kwaliteit van matcha staat sterk verbonden aan de kleur: hoe intenser de kleur van het poeder, hoe hoger de kwaliteit is. Wij weten dat jij het liefst gaat waar het gras het groenst is, of in dit geval de theebladeren. Daarom biedt Matcha.nl enkel de beste kwaliteit 100% natuurlijke matcha, gemaakt van de jongste theebladeren en gedroogd, geschaduwd en vermalen met liefde en respect voor de Japanse tradities, natuur en milieu. Allemaal in Japan, want waar anders dan de geboorteplaats van dit groene goud?

Matcha bereiden

Doe twee bamboe lepels (½ theelepel) matcha in een kom. Vul de kom met 80 ml gekookt maar niet kokend water (80°C). Klop de matcha met de bamboe klopper totdat er een mooie schuimkraag ontstaat. 

Productinformatie

Japanse Matcha wordt per 30 gram verpakt in een handig hersluitbaar zakje.

Reviews
Reviews
5 stars based on 4 reviews
There are no reviews in your language
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »