• Natürliche Teemischungen
  • Kostenloser Versand ab 35,00 €
  • Sofort versandfertig, Lieferfrist ca.2-3 Arbeitstage

4.9 1523 Reviews

GRATIS VERZENDING VANAF €80,00 | TASTEA PRIVACY POLICY

    Vorschläge

    BLOG l Thee voor kids

    Drinkt jouw kleine ook altijd je halve kopje thee op omdat het zo lekker is? Of ben je op zoek naar een vervanger voor limonade? Dan is kinderthee, misschien wel wat voor je kind. Met de kinderthee van tastea wordt samen theedrinken gezelliger, leuker en lekkerder!

    BLOG l Thee voor kids
    BLOG

    Wat is kinderthee? 

    De naam zegt het al. Kinderthee is thee speciaal voor kinderen. Wat is dan het verschil met thee vraag je je af? Kinderthee is vaak wat zoeter van smaak en bevat veel fruit. Kinderthee is eigenlijk een gezonde vervanger van limonade. De thee bevat namelijk geen toegevoegde suikers en geen cafeïne. Helemaal geschikt voor jouw kleintje dus!  

    Gezondheidsvoordelen

    Kinderthee is veel gezonder! Veel kindertheeën bevatten voornamelijk verschillende fruitsoorten. Daarnaast zitten er ook vaak bloemen en zoete plantsoorten in, zoals Hibiscus en citroengras in. Deze ingrediënten bevatten genoeg vitamines ter ondersteuning van de gezondheid van jouw kind. Kinderthee is door de verschillende fruitsoorten en ingrediënten zoet van smaak. Er wordt geen suiker aan kinderthee toegevoegd. Doordat er thee van de ingrediënten gezet wordt zullen je kinderen ook niet alle natuurlijke suikers van de ingrediënten binnenkrijgen omdat het een aftreksel daarvan is. Je kind zal het zoete drankje dus met veel plezier op willen drinken. Kinderthee is naast vrij van toegevoegde suikers ook nog eens vrij van theïne. Zo voorkom je dat je kind om 8 uur ‘s avonds nog staat te stuiteren.  

    Lekker voor mee naar school  

    Gaat er naar school altijd limonade mee in de beker van je kind, maar wil je daar eigenlijk vanaf? Kinderthee is de perfecte vervanger. Zo hebben de kinderen toch een lekker zoetig drankje, maar krijgen ze veel minder suiker binnen. Daarbij kan je de kinderthee ook perfect koud drinken, waardoor het dient als limonade. Je kan er ook voor kiezen om de thee thuis te laten afkoelen en er ijsblokjes in te leggen. Zo heeft je kind een gezonde variant ijsthee / limonade mee school.   

    Tastea kinderthee 

    Bij tastea hebben we vier heerlijke theeblends speciaal voor kinderen. Alle kinderthee zijn vruchtenthee, waardoor deze thee lekker zoet van smaak is en geen cafeïne bevat. Vruchtenthee zet je met kokend water, voor de optimale smaak laat je de thee 10 tot 12 minuten trekken. Wil je kind liever ‘limonade’ of ‘ijsthee’? Dan zijn er verschillende manieren hoe je zelf limonade kan maken. Optie één is de hete thee laten afkoelen in de koelkast. Ook kan je de hete thee afblussen met ijsklontjes en we weten allemaal dat kinderen ijsklontjes heel fancy vinden, win-win. Ook kan je de thee laten trekken in koud water. We raden je dan aan om een kan met de kinderthee minimaal 8 uur in de koelkast te zetten. Zo heb jij de volgende dag heerlijk zoete ijsthee. Hieronder lees jij alles over de heerlijke theesoorten die wij speciaal voor de kids ontwikkeld hebben. 

    Monkey Business 

    Voor de eigenwijze aapjes onder ons hebben we de Monkey Business. Deze thee bevat stukjes appel, banaan, ananas, papaya en rode vruchten als cranberry en aardbei. Dit zijn fruitsoorten waar kinderen dol op zijn. Deze kidstheeblend is in samenwerking met Cliniclowns gemaakt. Wij doneren per verkocht blik €2,50 aan CliniClowns. Zo geniet je kind van een theetje en steun je er ook nog eens een goed doel mee. Win-win! Zoals de directeur van CliniClowns, Coen Abbenhuis, zei over deze mooie samenwerking: “Een thee waar je vrolijk van wordt, dat is wat we wilden bereiken”. Help jij ons om deze glimlach verder te verspreiden en kinderen in ziekenhuizen weer blij te maken?  

    Croco Lion  

    De Croco Lion is een heerlijke zoete theeblend dankzij de dadels en druiven die de thee bevat. Er zit ook een fris smaakje aan door de banaan, appel en het citroengras. Het is natuurlijk een kidsthee maar mocht na het lezen van de ingrediënten er zelf ook veel zin in krijgen, dan mag jij er natuurlijk ook een kopje voor jezelf van zetten.   

    Crazy Giraffe 

    Je kind bevindt zich in een echte fruitgaard bij het drinken van deze thee, net als de Crazy Giraffe. Deze thee is de perfecte vervanger voor limonade vanwege de aardbeiensmaak. Verder zit er banaan en sinaasappelschil in de thee die de thee naast de smaak van zoete aardbei een frisse touch geeft.  

    Blue Unicorn 

    Deze magische extra zoete thee geeft een onbeschrijfelijke sensatie aan je smaakpapillen. De thee bevat appel, rozenbottel, hibiscus, karamel en frambozen, De thee is extra leuk om te drinken tijdens het kijken van een filmpje, over Blue Unicorns. Er zit namelijk ook popcorn in!  

    Kids beker 

    Ga je graag samen op pad? Neem dan de Kids Theebeker mee. Dit is een hele handige beker in een kinderformaat. Er zit een zeefje in de beker die de thee tegenhoudt als je eruit drinkt. Het dubbelwandig glas zorgt ervoor dat de beker niet te warm wordt om vast te houden. Let wel op dat je je kinderen geen hete thee geeft, want dat kan natuurlijk wel gevaarlijk zijn in het geval dat de beker valt. Verder kunnen er ook andere dranken uit deze beker gedronken worden. Het zeefje is namelijk verwijderbaar, en de beker kan in de vaatwasser. Matchen met je kleintje is natuurlijk altijd leuk. Ga er samen op uit met jullie matching theebekers

    Kiezen kan erg moeilijk zijn na het lezen over deze heerlijke kidsblends. We snappen jou helemaal! Daarom hebben we een mooie box gemaakt met drie heerlijke zoete theeblends en een theebeker. Je vindt de kidsbox hier. En lang hoef je er niet op te wachten, voor 18:00 besteld, morgen in huis! 

    Neueste Artikel

    Die neuesten Nachrichten aus unserem Blog

    • Het verhaal achter onze groene thee

      Het verhaal achter onze groene thee

    • Alles over Japanse thee

      Alles over Japanse thee

    • RECEPT | Gemarineerde varkenshaas met Pu erh saus

      RECEPT | Gemarineerde varkenshaas met Pu erh saus

    • Fris, fruitig of zoet: welke lentethee past bij jou?

      Fris, fruitig of zoet: welke lentethee past bij jou?

    • RECEPT | Kip avocado wraps met groene thee

      RECEPT | Kip avocado wraps met groene thee

    • RECEPT | Vanille Chai panna cotta

      RECEPT | Vanille Chai panna cotta

    • Wat is de gezondste thee?

      Wat is de gezondste thee?

    • RECEPT| Hartvormige zandkoekjes met een groene thee aardbeienjam vulling

      RECEPT| Hartvormige zandkoekjes met een groene thee aardbeienjam vulling

    • Blog | Welke thee is het gezondst?

      Blog | Welke thee is het gezondst?

    • Thee tegen griep en verkoudheid

      Thee tegen griep en verkoudheid

    anmelden

    Passwort vergessen?

    • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
    • Der Bestellvorgang ist noch schneller
    • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert
    Tastea 4.9 / 5 - 1332 Bewertungen
    Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »