Tastea energy boost thee

  • Geplaatst op
Tastea energy boost thee

Deze review is van Silkeblogs.com. “Ik heb best een druk leven, en dat vind...

Deze review is van Silkeblogs.com.

silkeblogs

 

“Ik heb best een druk leven, en dat vind ik fantastisch! Elke dag zijn er weer nieuwe dingen te doen, en ik verveel me nooit. Ik heb zeker genoeg energie, maar ik merk wel dat er dagen zijn dat het iets minder vlot gaat. En dan verwen ik mezelf graag met een kopje koffie of thee. Onlangs kreeg ik een doosje thee opgestuurd, dat mijn energie zou boosten. Ik testte de thee gewillig uit, en vandaag vertel ik wat ik ervan vind. Lees snel verder!

Ik mocht een thee van Tastea uitkiezen om eens uit te proberen. Ik koos voor de Energy Boost thee, en ik kreeg er ook een superhandige theebeker bij. Toen mijn pakketje aankwam was ik super enthousiast: hoe leuk ziet deze thee eruit?”

 

Lees verder op Silkeblogs.com.