• All products are added to your cart.

About us

Over ons

Welkom bij Tastea!

Een succesvol en veelzijdig leven is lekker dynamisch en avontuurlijk. Als rupsje nooitgenoeg wil je dan ook niets mislopen, zakelijk of privé.

Maar multitasken kan ook veeleisend zijn, zowel mentaal als fysiek. Vooral wanneer je er een gezonde lifestyle op wilt nahouden. Dan wil je de hectiek en spanning doorbreken. Jezelf oppeppen of trakteren op een persoonlijk luxemoment.

Hoe creëer je die me-time?

Tastea is je inspirator van La Dolce Vita. Voor iedere zintuiglijke behoefte hebben wij een heerlijke oplossing.

We believe that luxury comes naturally. Met de wereld als voedingsbron plukken wij handmatig de allerbeste theebladen en combineren onze theesommeliers die met natuurlijke smaakmakers.

De theeblends van Tastea verrijken je met aantrekkelijke geuren, tongstrelende smaken, oogverblindende kleuren en het gevoel van pure verwennerij.

Zo wordt onze thee jouw elixer van ontspanning, energie en geluk.

Tastea prikkelt al je zintuigen met inspirerende blends van 100% natuurlijke ingrediënten en verantwoorde luxe. Kwalitatieve theeën die zorgen voor het perfecte me-time moment.

Open het theeblik van jouw keuze en beleef een sensorische treatment.

Tastea neemt je mee op een inspirerende reis over de wereld. Hier verzamelen we de allerbeste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. En voegen we alles samen in een luxueuze thee-beleving speciaal voor jou.

De 100% natuurlijke theeblends van Tastea openen al je zintuigen. Je ontspant. Kunt focussen. Komt bij. Voelt je beter. Of je krijgt juist meer energie. Wat je behoefte ook is, pluk de dag en trakteer jezelf op Tastea.

 

Open a world of senses, Tastea.eu

Tastea is opgericht op 8 juli 2016 door Kaylee & Tomas. Inmiddels dragen dagelijks tientallen mensen bij aan de groei en ontwikkeling van Tastea.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »