Review van klant: Mewika Janon

  • Geplaatst op
Review van klant: Mewika Janon

Hieronder vind je de review van Mewika Janon. Ben jij ook tevreden over tastea? Schrijf...

Ben jij ook tevreden over tastea? Schrijf een review!

“Hoi

 
Ik had heel veel last van vasthoudend vocht in de voeten en handen na de zwangerschap. Sinds dat ik deze thee heb gebruikt geen last meer van gehad en viel ik ook eens wat af! En je krijgt geen laxerend effect dus ook geen buikpijn gevoel wat bij een gewone detox thee wel het geval is. Nu mijn thee op is moet ik gauw een nieuwe bestellen! En ik lust trouwens geen thee maar deze….met gemak drink ik het zo op en het ruikt ook heel lekker.
Ik zou het zeker mensen aanraden het is het zeker waard.”

Om je beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Tastea.eu gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie en tracking cookies die door Tastea.eu worden geplaatst. Door hiernaast op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van al deze cookies bij bezoek aan onze website Tastea.eu. Ik ga akkoord Meer over cookies »