• Natuurlijke theeblends
 • Gratis verzending vanaf € 35,00
 • Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!

4.9 1523 Reviews

GRATIS VERZENDING VANAF €80,00 | TASTEA PRIVACY POLICY

  Suggesties

  Review: Blends voor de echte zoetekauw!

  Het waarderen van thee is iets wat bij mij nog maar net een jaartje leeft. Voorheen dronk ik in de ochtend koffie, en in de middag ergens een glas frisdrank. Water dronk ik verder zelden. Eigenlijk dronk ik té weinig. Het stond niet binnen mijn bereik, en daardoor vergat ik het simpelweg heel snel. Alles was belangrijk (werk, school, de kinderen, huishouden), maar een stukje selfcare vergat ik. Waar ik het aan begon te merken dat ik echt wel te weinig dronk was mijn huid. Ik kon smeren wat ik wilde, maar het bleef dof. Inmiddels drink ik al maanden goed, neem ik de tijd om iets in te schenken, en tegelijkertijd gaat het mee in de drukte van de dag.

  Review: Blends voor de echte zoetekauw!
  Reviews

  Ook mijn voedingspatroon probeer ik aan te passen. Ik voel mij goed bij gezond eten, niet teveel te snoepen, en tegelijkertijd hou ik enórm van lekker eten en drinken. Die koekjes en chocolade rond een uur of 15.00 probeer ik te skippen, al gaat dit de ene keer beter dan de andere keer. De zoetbehoefte blijft. Ik ging opzoek naar manieren om toch de smaak van zoet te ervaren, maar niet die dot calorieën die daarbij komen kijken. Vandaag ga ik een drietal theeën voor jullie reviewen die in het teken staan van zoet. En laat ik daar nu net van houden….


  Say Cheese... Cake
  Och jongens, als ik iets lekker vind dan is het wel Cheesecake. Daar waar mijn man genoeg heeft aan een klein puntje, doe ik het 4 dubbele van zijn portie. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik razend benieuwd was naar deze smaak thee. De smaak zal ik omschrijven als heel romig. Just like Cheesecake. Misschien is het helemaal niet handig om de review met deze smaak te beginnen, want hij zal moeilijk te overtreffen zijn. Wat een heerlijke thee! Hij blijft vrij licht van kleur, en daardoor heb ik altijd net even meer het idee dat wat ik drink gezond is.

   
   

  Crazy About You
  De naam is leuk, de smaak nog veel leuker. Wat een fijne afwisseling, en ondanks dat ik ook deze thee zoet vind geeft het weer een heel andere smaak dan de Say Cheese… Cake. De smaak is iets meer aanwezig, maar niet té. Theesmaken die erg overheersen ben ik geen fan van. Juist de zachte smaken doe je mij een plezier mee, en daar valt deze thee zeker onder. Vooral de smaak (én geur) van rozenblad komt mooi naar voren.

  BAE Sweet
  Als je houdt van rooibos kan je jouw lol op. Een lekker pittige thee zonder dat hij overheersend is. Ook behoudt hij zijn zoetheid door de smaak van sinaasappel tussendoor. Op de een of andere manier vind ik deze smaak in de ochtend het lekkerste. Zo rond een uur of 10.00 wanneer ik de nodige koffie al op heb. Stuk voor stuk lekker zoet dus! Het liefst met (alsnog) dat stuk Cheesecake erbij, maar ook enkel een kop thee is en blijft erg lekker.

  Wat ik ook erg fijn vind is om een kan thee te zetten. Zo schenk ik het vaak een heel stuk makkelijker is, en drink ik dus beter.

   

  Bekijk ook de instagram pagina van DitDoetDo

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Review: Moeders.nu

   Review: Moeders.nu

  • Review: Wendyonline

   Review: Wendyonline

  • Review: dikketitels.com

   Review: dikketitels.com

  • Review: damespraatjes.nl

   Review: damespraatjes.nl

  • Review: Yoga-international.nu

   Review: Yoga-international.nu

  • Review: BeautyBlogster.nl

   Review: BeautyBlogster.nl

  • Benine's Kitchen: Een eerlijke recensie over thee

   Benine's Kitchen: Een eerlijke recensie over thee

  • Yoga testpanel over de OHMMM...

   Yoga testpanel over de OHMMM...

  • Review: 30 Day Detox

   Review: 30 Day Detox

  • Review: Ice tea blends

   Review: Ice tea blends

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Tastea 4.9 / 5 - 1332 Reviews