• Natuurlijke theeblends
 • Gratis verzending vanaf € 35,00
 • Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!

4.91523 Reviews

GRATIS VERZENDING VANAF €80,00 | TASTEA PRIVACY POLICY

  Suggesties

  Benieuwd naar Pumpkin Patch?

  Sinds ik zwanger ben verandert mijn smaak geregeld. Ik heb soms zin in de meest...

  Benieuwd naar Pumpkin Patch?
  Reviews

  Sinds ik zwanger ben verandert mijn smaak geregeld. Ik heb soms zin in de meest vreemde en uiteenlopende dingen. Zo had ik laatst opeens heel veel zin in pompoensoep. Maar aangezien het nog soms lekkere dagen zijn en ik pompoen meer een herfst of winter groente vind, had ik niet altijd zin deze soep klaar te maken.

  Toen ik hoorde van de tastea pumpkin patch wilde ik deze graag proberen. Ik was een beetje huiverig in het begin, want het vooruitzicht van een groentethee drinken trok me niet heel erg aan. Ik dacht dat het te veel op soep zou lijken. Toch wilde ik iets nieuws proberen en dat beviel heel goed. Ik heb het nu een aantal dagen uitgeprobeerd en ik vind deze pompoen thee verrassend lekker!

  De combinatie van pompoen en appel is erg geslaagd. De chilipeper geeft er een spicy tintje aan. De thee is zowel warm als koud lekker te drinken. Het lijkt een beetje op een groentebouillon en het is dus minder zwaar op de maag dan een gevulde soep. Maar het is absoluut eigenlijk ook weer niet te vergelijken met soep. Je blijft toch echt thee als je het proeft. Zeer speciaal..

  De bus waar de thee in zit ziet er mooi uit. Die hoef je niet te verstoppen in een keukenkastje maar kun je leuk als een soort accessoire in de keuken (of ergens anders) neerzetten. De theebeker is ook een echte eyecatcher en werkt erg goed. Ik heb hem nu een aantal keer meegenomen naar mijn werk en de thee smaakt na een aantal uur in de beker nog steeds heerlijk. Het leuke is dat je de voet van de beker eraf kunt schroeven en hierin nog een extra portie thee kunt meenemen.

  Aangezien ik zo’n positieve ervaring heb met de pumpkin patch, ga ik de andere nieuwe soorten groentethee van tastea binnenkort waarschijnlijk ook proberen!

  Review van tevreden klant & fan Tamara.

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Review: 30 Day Detox

   Review: 30 Day Detox

  • Review: Ice tea blends

   Review: Ice tea blends

  • Review: Blends om in de zomervibe te komen!

   Review: Blends om in de zomervibe te komen!

  • Review: Bloody Hell & Calm Down

   Review: Bloody Hell & Calm Down

  • Linda Review: 5 verrassende theesmaken getest

   Linda Review: 5 verrassende theesmaken getest

  • Vogue Review: 30 dagen detox

   Vogue Review: 30 dagen detox

  • Review: BAE Sweet & Picture Perfect

   Review: BAE Sweet & Picture Perfect

  • Review: Pop 'N Chill

   Review: Pop 'N Chill

  • Review: Detox 30 Days

   Review: Detox 30 Days

  • Review: Blends voor de echte zoetekauw!

   Review: Blends voor de echte zoetekauw!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Tastea 4.9 / 5 - 1332 Reviews
  Om je beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Tastea.eu gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie en tracking cookies die door Tastea.eu worden geplaatst. Door hiernaast op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van al deze cookies bij bezoek aan onze website Tastea.eu. Ik ga akkoordMeer over cookies »