• Natuurlijke theeblends
 • Gratis verzending vanaf € 35,00
 • Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!

4.9 1523 Reviews

GRATIS VERZENDING VANAF €80,00 | TASTEA PRIVACY POLICY

  Suggesties

  Benieuwd naar Pumpkin Patch?

  Sinds ik zwanger ben verandert mijn smaak geregeld. Ik heb soms zin in de meest...

  Benieuwd naar Pumpkin Patch?
  Reviews

  Sinds ik zwanger ben verandert mijn smaak geregeld. Ik heb soms zin in de meest vreemde en uiteenlopende dingen. Zo had ik laatst opeens heel veel zin in pompoensoep. Maar aangezien het nog soms lekkere dagen zijn en ik pompoen meer een herfst of winter groente vind, had ik niet altijd zin deze soep klaar te maken.

  Toen ik hoorde van de tastea pumpkin patch wilde ik deze graag proberen. Ik was een beetje huiverig in het begin, want het vooruitzicht van een groentethee drinken trok me niet heel erg aan. Ik dacht dat het te veel op soep zou lijken. Toch wilde ik iets nieuws proberen en dat beviel heel goed. Ik heb het nu een aantal dagen uitgeprobeerd en ik vind deze pompoen thee verrassend lekker!

  De combinatie van pompoen en appel is erg geslaagd. De chilipeper geeft er een spicy tintje aan. De thee is zowel warm als koud lekker te drinken. Het lijkt een beetje op een groentebouillon en het is dus minder zwaar op de maag dan een gevulde soep. Maar het is absoluut eigenlijk ook weer niet te vergelijken met soep. Je blijft toch echt thee als je het proeft. Zeer speciaal..

  De bus waar de thee in zit ziet er mooi uit. Die hoef je niet te verstoppen in een keukenkastje maar kun je leuk als een soort accessoire in de keuken (of ergens anders) neerzetten. De theebeker is ook een echte eyecatcher en werkt erg goed. Ik heb hem nu een aantal keer meegenomen naar mijn werk en de thee smaakt na een aantal uur in de beker nog steeds heerlijk. Het leuke is dat je de voet van de beker eraf kunt schroeven en hierin nog een extra portie thee kunt meenemen.

  Aangezien ik zo’n positieve ervaring heb met de pumpkin patch, ga ik de andere nieuwe soorten groentethee van tastea binnenkort waarschijnlijk ook proberen!

  Review van tevreden klant & fan Tamara.

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Review: Moeders.nu

   Review: Moeders.nu

  • Review: Wendyonline

   Review: Wendyonline

  • Review: dikketitels.com

   Review: dikketitels.com

  • Review: damespraatjes.nl

   Review: damespraatjes.nl

  • Review: Yoga-international.nu

   Review: Yoga-international.nu

  • Review: BeautyBlogster.nl

   Review: BeautyBlogster.nl

  • Benine's Kitchen: Een eerlijke recensie over thee

   Benine's Kitchen: Een eerlijke recensie over thee

  • Yoga testpanel over de OHMMM...

   Yoga testpanel over de OHMMM...

  • Review: 30 Day Detox

   Review: 30 Day Detox

  • Review: Ice tea blends

   Review: Ice tea blends

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Tastea 4.9 / 5 - 1332 Reviews
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »