Horsepower getest door Jeaninehusslage.nl

  • Geplaatst op
Horsepower getest door Jeaninehusslage.nl

Deze review is van Jeaninehusslage.nl.
Zo sterk als een paard. Dat willen we allemaal zijn toch? Dat dacht ik dus ook toen ik nog een nieuwe smaak van Tastea mocht uitproberen. Tastea heeft weer nieuwe smaken in het assortiment. Een blend die ondersteunt bij een goede weerstand, om lekker te kunnen slapen en om af te vallen. Ik was lekker aan het snotteren, dus doe mij maar die voor een goede weerstand. Dus koos ik voor Horsepower. En nu maar hopen dat ik op paardenkracht vooruit ga.

Lees verder op Jeaninehusslage.nl.

Deze review is van Jeaninehusslage.nl.

schermafbeelding-2017-04-06-om-12-20-01

 

Zo sterk als een paard. Dat willen we allemaal zijn toch? Dat dacht ik dus ook toen ik nog een nieuwe smaak van Tastea mocht uitproberen. Tastea heeft weer nieuwe smaken in het assortiment. Een blend die ondersteunt bij een goede weerstand, om lekker te kunnen slapen en om af te vallen. Ik was lekker aan het snotteren, dus doe mij maar die voor een goede weerstand. Dus koos ik voor Horsepower. En nu maar hopen dat ik op paardenkracht vooruit ga.

Lees verder op Jeaninehusslage.nl.