• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.
VEGETABLE TEA

Broccoli Bouquet

1 / 2
€17,95
Bestellt für , morgen zu Hause! Du hast noch: 03:39 stunden
Broccoli Bouquet

⭐️Goed voor ±31 theebekers (400ML) / €0,57 per theebeker (400ML)

Boeketje bloemen? Doe mij maar de kruidige Broccoli Bouquet van Tastea! Deze bijzondere groente blend is niet alleen een traktatie voor je zintuigen maar ook nog eens super gezond!

Wanneer je de deksel van het blik draait wordt je gegrepen door een explosie aan kruidige geuren waar je gewoonweg geen ‘nee’ tegen kunt zeggen, wow! De smaak stelt ook niet teleur; heerlijk zacht met een pittige touch. De mix van broccoli, kool en wortel gaan perfect samen en krijgen extra pit door de olijfblaadjes, peterselie en nootmuskaat. De perfecte traktatie bij hartige trek!

Voor ervaringen van tevreden klanten kun je kijken bij reviews en bij wat kopers zeggen. De broccoli thee is ook uitermate geschikt om mee te koken. Laat je door deze ingrediënten inspireren om een quiche te maken en laat ons vooral weten hoe hij smaakt!

Ingrediënten

Broccoli, kool, wortel, pepers, peterselie, bonenkruid, spirulina en nootmuskaat.

Inhoud en gebruik

 200 ml/400 ml    

 4 gram per kopje/ theebeker

 Inhoud theeblik 125 gram

Let op

Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Bewertungen
Bewertungen
4.5 Sterne basierend auf 4 Bewertungen
Es gibt keine Bewertungen in Ihrer Sprache
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »