• All products are added to your cart.
PREGNANCY TEA

Bun in the oven

1 / 2
€22,95
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Bun in the oven

⭐️Goed voor ±20 theebekers (400ML) / €1,14 per theebeker (400ML)

Het 3de trimester, de bevalling én de kraamperiode een stuk aangenamer maken? Het krijgen van een kind is een mooie maar ook spannende periode. Bun in the oven: voor het welbevinden tijdens de zwangerschap.

Geniet van de zwangerschap met de heerlijke smaak van deze speciale kruiden blend. Zodra je het blik opent ruik je een subtiele frisse mix van anijs en munt die je zin in een kop thee doen aanwakkeren! Hoewel de geur anders doet vermoeden, wordt de smaak van deze krachtige kruiden gedempt door de brandnetel en framboosbladeren. Met als resultaat een heerlijke zachte en neutrale thee die rijk is aan belangrijke vitaminen en mineralen zoals zink, magnesium, calcium en ijzer. Deze stoffen zijn niet alleen belangrijk voor jezelf, maar ook voor kleine junior ;)

Voor ervaringen van tevreden klanten kun je kijken bij reviews en bij wat kopers zeggen. Bij twijfel of voor medisch advies, neem contact op met je verloskundige of gynaecoloog. Gemaakt van 100% natuurlijke kruiden, zonder theïne en boordevol vitamines en mineralen zoals zink. Help de oven op juiste temperatuur voor een lekker korstje!

Ingrediënten

Framboosbladeren, brandnetel, pepermunt, anijs, natuurlijke smaakversterker (Framboos- en calamansi smaak), verbena en citroenmirte.

Inhoud en gebruik

Hoeveelheid kopjes thee per dag is naar wens. 

 200 ml/400 ml    

 2,5 gram per kopje/ theebeker

 Inhoud theeblik 50 gram

Tip

Door de structuur van de zwangerschapsthee is het aan te raden om een theebeker te gebruiken. De kruiden passen niet in een thee-ei.

Let op

Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Reviews
Reviews
4.9 stars based on 11 reviews
There are no reviews in your language
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »