• All products are added to your cart.
YUMMY TEA

Aloha Vera

1 / 2
€17,95
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Aloha Vera

⭐️Goed voor ±32 theebekers (400ML) / €0,56 per theebeker (400ML)

Proef de Aloha Vera; een frisse thee met een licht zoete nasmaak. Wist je dat het hoofdbestanddeel van deze blend - aloë vera - in de Arabische wereld, Oud Egypte,- en Griekenland symbool staat voor geluk? Tover dat wensenlijstje dus maar eens tevoorschijn!

Waan je in een sprookje van 1001 nachten wanneer de frisse geur van munt, peper, groene thee en citroengras je neusvleugels prikkelt. De smaak is al net zo verrassend en wordt overheerst door munt met een vleugje aloe vera. Heerlijk! De hele stukken zoethout zorgen voor een licht zoete nasmaak en maken deze dromerige groene thee helemaal af. Aloha, Vera!

Wist je ook dat aloë vera niet alleen bedoeld is om je huid mee in te smeren na een flinke verbranding tijdens je zomervakantie in een (te) heet land? Het sap van deze silent healer wordt voor meerdere doeleinden gebruikt, het is dus niet zo gek dat aloë vera op meerdere plekken in meerdere vormen verkrijgbaar is. Wees echter een van de eersten om deze nieuwe variant met aloë vera te verorberen (zo’n verhaal doet het altijd goed op familiefeestjes)...

P.S. Ken je een Vera? Op zoek naar een goedmakertje of juist een zoetmakertje? Scoor punten! Verras Vera met deze thee.

Ingrediënten

Citroengras, munt, gember, citroenschil, zwarte peper, zoethout, aloë vera, antioxidant, zwaveldioxide, groene thee en smaakversterkers.

Inhoud en gebruik

 200 ml/400 ml    

 2,5 gram per kopje/theebeker

 Inhoud theeblik 100 gram

Let op

Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Reviews
Reviews
4.95 stars based on 27 reviews
There are no reviews in your language

Tags

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »