• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.
PREGNANCY TEA

Bun in the oven

1 / 2
€28,00
Bestellt für , morgen zu Hause! Du hast noch: 03:39 stunden
Bun in the oven

Das 3. Trimester, die Geburt und die Periode nach der Geburt so angenehm wie möglich machen? Ein Baby bekommen ist ein sehr schönes, aber auch spannendes Erlebnis. Bun in the oven: für das Wohlbefinden während der Schwangerschaft. Genieße die Schwangerschaft mit dem herrlichen Geschmack dieses Tee-Blends. Entdecke die Kräuterkombination aus Himbeerblätter, Brennnessel, Pfefferminz, Anis und Verbenen. Der Blend ist reichlich mit wichtigen Vitaminen und Mineralien, sowie Zink, Magnesium, Calcium und Eisen versorgt, die wichtig sind für sowohl Mutter und Fötus. Für die Erfahrungen zufriedener Kunden könntest du mal die Reviews lesen. Wenn du irgendwelche Zweifel hast oder wenn du dir eine ärztliche Rat wünscht, kontaktierst du am besten deinen Arzt oder Gynäkologe. 100% natürlich, ohne Thein. Helfe der Ofen bis zum richtigen Temperatur für eine angenehme Schwangerschaftsperiode!

Versendung

Haben Sie eine Bestellung vor 12.00 Uhr an einem Werktag (Mo.-Fr.) aufgegeben? Dann bemühen wir uns darum, Ihre Bestellung noch am gleichen Tag zu versenden, sodass Ihnen der Tee am nächsten Tag zugestellt wird. tastea hat jedoch keinerlei Einfluss auf die Zustelldienstleister und kann deshalb nicht zusichern, wann Ihnen die Bestellung tatsächlich zugestellt wird.

Zutaten

Raspberry leaves, nettle, peppermint, anise, natural flavouring (Raspberry - Kalamansi taste), verbena, lemon myrtle.

Inhalt

50 g.  Pro Tasse sollten Sie 2,5 g Tee verwenden.

Tipp

Aufgrund der Struktur des Schwangerschaftstees wird die Benutzung eines Teebechers empfohlen. Die Kräuter passen nicht in ein Teeei.

Bewertungen
Bewertungen
4.9 Sterne basierend auf 9 Bewertungen
Oosting 17-10-2018
Bewertungen

In week 33 van zwangerschap waren niet alleen voeten en handen opgezet van vocht maar ook mijn hele gezicht.Het leek wel of ik botox lippen had.Deze thee werkt vocht afdrijvend super blij mee durf weer over straat

Maaike Zwaan 29-03-2018
Bewertungen

Heerlijke thee! Heb het veel gedronken in m'n laatste trimester van m'n zwangerschap en had een erg vlotte en relaxte bevalling!

Nicole 01-02-2018
Bewertungen

Toen ik deze thee voorbij zag komen, dacht ik eerst: yeah right.. zal het echt? Heb toen wat blogs gelezen over deze thee en dacht ik ga het gewoon proberen. Baat het niet schaad het niet. Toen ik de thee eenmaal thuis kreeg werd ik helemaal blij. Het voelde echt als een cadeautje! En wat zien de blikken er mooi uit! Mooi ook om neer te zetten in de keuken. De thee smaakt heerlijk! Zacht, beetje zoetig en tja gewoon heel lekker. Ik had in eerste instantie de beker niet besteld, maar later toch wel gedaan. Makkelijk en zo kon ik de thee onderweg drinken of op het werk. Ben de
thee vanaf 36 weken gaan drinken tot na de bevalling. En volgens mij werkt het echt! Ik had een super snelle bevalling (dat heeft denk ik niets met de thee te maken, bij mijn eerste ging het ook snel en had ik de thee niet) maar vaak krijg je dan enorme naweeën. Deze heb ik haast niet gehad, en als ik ze wel heb had dan waren ze zo licht dat het prima te doen was. Ook ging mijn herstel ontzettend snel! Qua aanschaf lijkt de thee prijzig, maar het is het zeker waard! De thee is gewoon echt een verwenmomentje/cadeautje voor jezelf (of iemand anders) als je zwanger bent. Dan mag je jezelf af en toe verwennen, dat heb je wel verdiend zo aan het einde van de zwangerschap. Ik zeg dus zeker kopen!

Hoogenboom 17-01-2018
Bewertungen

Vandaag is de bestelling binnen gekomen. Bun in the oven en een theebeker. Het was al een feestje vanaf het moment dat ik de doos openmaakte. Wat mooi en stijlvol ingepakt! De thee is grof zoals beschreven op de site, dus de theebeker een mooie uitkomst.
De thee is heerlijk van smaak. Zacht, zoetig en een heerlijk lichte muntsmaak.
De blikken zijn mooi van ontwerp en de thee blijft zo goed verpakt.
Ik ga zeker mommys milkshake bestellen voor ik aan de borstvoeding begin na mijn bevalling!!

Anouck 21-11-2017
Bewertungen

Ik heb deze thee gebruikt 3 weken voor de bevalling en 2 weken na de bevalling. Ik voelde me met deze thee echt super goed en vol energie. En ik ben heel snel hersteld na de bevalling!

Vesna 21-11-2017
Bewertungen

Ben 36 weken zwanger en begonnen met de thee. De bussen zien er geweldig uit. Bij het openen ruikt de thee heerlijk. En de smaak is ook echt heel lekker.

Ilonca 21-11-2017
Bewertungen

Heb de thee gedronken tijdens het laatste deel van mijn zwangerschap en met borstvoeding. De thee smaakt heerlijk! Fijn te weten dat er allemaal goede en gezeonde dingen in zitten die voor jou en je kindje goed zijn!! Echte aanrader!

Eline 21-11-2017
Bewertungen

Ik heb de thee veel gedronken tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap. De thee is fris, dorstlessend, zoet en niet te kruidig. Ik heb de thee gedronken uit de theebeker van tastea. Een mooie beker en de thee blijft lang warm. Tijdens zwangerschap is het belangrijk voldoende te drinken. De theebeker van tastea is ook daarvoor erg handig, ik had de beker continue gevuld en vaak bij me.
Ik heb gemerkt dat ik tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap ondanks de slapeloze nachten toch genoeg energie had. Ik ben pas met 41.3 weken bevallen en heb tot het laatste moment wat energielevel betreft alles kunnen doen. Ik heb een vlotte en voorspoedige bevalling gehad. Het herstel gaat tot nu toe ook goed. Zeker de eerste dagen ging het erg snel, duidelijk elke dag weer een sprong vooruit.

Annewien 21-11-2017
Bewertungen

Nog maar net de thee binnen gekregen. Maar hij smaakt erg lekker. Redelijk neutraal.
Nu benieuwd of het het laatste gedeelte van de zwangerschap en bevalling nog extra goed gaat doen. Maar dan heb ik in ieder geval een lekkere thee gedronken.

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »