• Natural tea blends
 • Livraison gratuite à partir de 35,00 €
 • Commandé les jours ouvrables avant 18h, livré demain!

4.9 1523 Reviews

GRATIS VERZENDING VANAF €80,00 | TASTEA PRIVACY POLICY

  Suggestions

  BLOG | Drinkwissel, Choose tastea, be healthy!

  Willen we ons niet allemaal soms wat fitter voelen? Gewoon even wat lekkerder in je vel zitten, want als je je fitter voelt zal je ook merken dat je je daarboven in je koppie wat fijner zal voelen. Er zijn soms maar kleine veranderingen nodig om dit allemaal te realiseren. En nee, je hoeft niet die fitgirl te worden die 6 keer in de week sport en de hele dag op bleekselderij knabbelt. Laten we het stap voor stap aanpakken. We beginnen met het wisselen van je drinken!

  BLOG | Drinkwissel, Choose tastea, be healthy!
  BLOG

  Maak de switch!

  Je merkt het misschien niet, maar je kan jezelf met heel wat calorieën en suikers volstoppen, simpelweg met alleen drinken. En dat is zo zonde! Want je moet bedenken dat die drankjes jouw maag niet vullen en dus je honger niet stillen. Dat moet je met eten doen, wat ook weer calorieën bevat. Begrijp ons niet verkeerd, je hebt ook zeker calorieën nodig! Maar als je gewoon je drie maaltijden per dag eet, met soms een tussendoortje, kom je daar zeker wel aan. En ja, we horen je denken: ‘Ik wil soms gewoon even iets anders drinken dat water’. Het zal je misschien niet verbazen, maar wij hebben de perfecte oplossing. Namelijk thee!

   

  Waarom is thee gezonder?

  We horen je denken: Tastea kan wel leuk zeggen dat thee beter voor je kan zijn en dat we die limonade beter kunnen vervangen met thee, maar waarom is thee eigenlijk gezonder? Zoals we hierboven al noemen drink je ongelofelijk snel veel suikers weg, zonder dat het je lijf een beetje vult.

  Het eerste punt wat thee beter maakt is dat je altijd het aftreksel drinkt van iets. Dus je drinkt niet daadwerkelijk een vrucht of een kruid op. En dat doe je bij bijvoorbeeld vruchtensappen dus wel. Het gevolg daarvan is dat je heel veel suikers in één keer binnenkrijgt. Bij verschillende soorten frisdranken wordt ook suiker toegevoegd. En let goed op, want soms voegen producenten geen suiker toe, maar andere zoetstoffen. Zoetstoffen hebben uiteindelijk hetzelfde effect als suiker op je lichaam.

  In sommige thee kan ook suiker zitten, maar bij de theeblends van tastea zullen wij nooit suiker toevoegen. Alle suikers die in de thee zitten zijn natuurlijke suikers. Daarbij drink je dus het aftreksel van de vrucht, waardoor je bijna geen suiker binnenkrijgt. Omdat je dus minder suiker drinkt, wil dat tegelijkertijd ook zeggen dat je minder calorieën drinkt.

  Thee is eigenlijk een heerlijke vervanger voor water! Een ander groot voordeel van theedrinken is de gezondheidsvoordelen van thee en verschillende kruiden. Groene, zwarte en witte thee kunnen een positieve invloed hebben op je gezondheid. Van kruiden die we gebruiken in onze blends, zoals kamille, brandnetel, gember en nog veel meer kan je lichaam ook heel blij van worden. We hebben verschillende blogs geschreven over de gezondheidsvoordelen van deze verschillende soorten thee en kruiden. Dus scroll eens even door onze blogpagina voor meer informatie.

   

  Kies voor (tas)tea

  Het assortiment van tastea is veelzijdig, en daarom hebben we voor verschillende bekende drankjes een perfecte vervanger. Het fijne van thee is dat je het zowel warm als koud kan drinken. Want in de zomer tijdens de BBQ snappen dat je niet zit te wachten op kokendhete, kruidige thee. Perfect voor die zomerse dagen zijn onze Iced Tea’s. Heb je meer energie nodig? Laat die Red Bull even staan en kies voor de Energy Boost. Cozy op de bank met een warme chocolademelk met slagroom? Waarom kies je niet voor een heerlijke zwarte thee met stukjes chocolade, zoals onze Hocus Pocus Focus?

  De mogelijkheden zijn eindeloos en we hebben genoeg drinkwissels om jou net dat stapje in de rug te geven. Choose tastea, Be healthy!

   

  Articles récents

  Visitez notre blogue pour consulter les nouvelles et obtenir plus d'informations!

  • Virgin Pornstar Marteani met groene thee

   Virgin Pornstar Marteani met groene thee

  • De werking van Detox thee

   De werking van Detox thee

  • Wat is chai thee?

   Wat is chai thee?

  • De bijwerkingen die je kan ervaren van kurkuma thee

   De bijwerkingen die je kan ervaren van kurkuma thee

  • Afvallen met kurkumathee

   Afvallen met kurkumathee

  • Is kurkumathee gezond?

   Is kurkumathee gezond?

  • De Belgische theecultuur

   De Belgische theecultuur

  • Home made gezonde iced tea maken

   Home made gezonde iced tea maken

  • De Duitse theecultuur

   De Duitse theecultuur

  • Teapairing met chocolade

   Teapairing met chocolade

  Se connecter

  Mot de passe oublié?

  • Toutes vos commandes et retours en un seul endroit
  • Le processus de commande est encore plus rapide
  • Votre panier est stocké, toujours et partout
  Tastea 4.9 / 5 - 1332 Évaluations
  En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce messageEn savoir plus sur les témoins (cookies) »