• Natural tea blends
  • Livraison gratuite à partir de 35,00 €
  • Commandé les jours ouvrables avant 18h, livré demain!

4.9 1523 Reviews

GRATIS VERZENDING VANAF €80,00 | TASTEA PRIVACY POLICY

    Suggestions

    Home made gezonde iced tea maken

    Iced tea is een verfrissend drankje dat perfect is voor warme zomerdagen. Helaas bevat iced tea uit de supermarkt vaak veel suiker. In deze blog lees jij meer over hoe je je eigen gezonde iced tea kan maken met de Sunset, Tutti Frutti en Green Dream ijstheeblends van tastea.

    Home made gezonde iced tea maken
    BLOG

    Iced tea is een verfrissend drankje dat perfect is voor warme zomerdagen. Helaas bevatten commerciële iced tea-producten vaak veel toegevoegde suikers en kunstmatige ingrediënten. Gelukkig kun je gemakkelijk zelf gezonde iced tea maken, zodat je kunt genieten van een verkoelend drankje zonder schuldgevoel. Zo blijf jij helemaal zomer ready. In deze blog lees jij meer over hoe je je eigen gezonde iced tea kan maken met de Sunset, Tutti Frutti en Green Dream ijstheeblends van tastea.

    Gezonde iced tea maken met tastea theeblends 

    Tastea heeft drie soorten iced tea’s. De iced tea blends zijn allemaal op basis van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegde suikers. Om extra smaak te geven zijn er wel smaakversterkers aan de thee toegevoegd.  

    Iced tea maken 

    Zelf iced tea maken met de theeblends van tastea is heel eenvoudig. Let wel op de instructies die op de verpakking van de ijstheeblend staan, want het verschilt per ijstheesoort. Het zetten van de ijsthee gaat als volgt:  

    1. Kook water. Op de verpakking staat aangegeven op hoeveel graden. 
    2. Doe 5 gram iced tea blend in een theefilter of theezakje en hang deze in een groot glas. Giet er vervolgens 250 milliliter kokend water bij.   
    3. Laat de thee volgens de op de verpakking aangegeven tijd trekken en haal daarna de thee eruit.   
    4. Zet het glas met thee voor een half uur in de koelkast om de koud te laten worden. 
    5. Als extra garnering kan je wat fruit in partjes snijden en aan de ijsthee toevoegen.  
    6. Voeg wat ijs toe aan het glas voor extra verkoeling.  

    Tip! Ben jij een echte zoetekauw? Laat de thee dan extra lang trekken voor nog meer smaak.  

    Iced tea green zelf maken 

    Groene ijsthee maken gaat gemakkelijk met de Green Dream ijstheeblend. Deze ijsthee is op basis van natuurlijke groene thee gemaakt, in plaats van toegevoegde smaak- en geurstoffen. Om er een heerlijke zoete en tropische smaak aan te geven is er papaya en ananas aan toegevoegd. Verder bevat deze ijsthee citroengras, passiebloemkruid, goudsbloemblaadjes, rozenblaadjes en citroenschillen. De thee is dus niet alleen erg lekker maar kan ook positief bijdragen aan je lichaam doordat het geen toegevoegde suiker bevat. Nu weet je hoe je zelf ice tea green kan maken zonder toegevoegde suiker. 

    Gezondheidsvoordelen Green Dream 

    De Green Dream is gemaakt op basis van groene thee. Groene thee heeft op zichzelf al veel eigenschappen die kunnen bijdragen aan een goede gezondheid. Groene thee bevat veel antioxidanten. Deze antioxidanten dragen bij aan de bescherming van cellen en weefsels tegen schade en veroudering. Daarnaast kunnen de antioxidanten in groene thee helpen bij het verminderen van het risico op hartziekten door het verlagen van slecht cholesterol. Groene thee bevorderd ook de stofwisseling en kan je mogelijk helpen afvallen. De cafeïne en het aminozuur L-theanine in groene thee kunnen de hersenfunctie stimuleren en de alertheid bevorderen. Groene thee kan de lever helpen beschermen tegen schade en het bevorderen van de ontgifting van schadelijke stoffen in het lichaam. Zo kan jij met een gerust hart nog een extra drankje nemen tijdens een avondje uit. De antibacteriële eigenschappen van groene thee kunnen helpen bij het bestrijden van bacteriën die tandbederf en tandvleesaandoeningen veroorzaken. Het kan ook helpen bij het verminderen van slechte adem. Naast de groene thee zitten er natuurlijk ook gezonde stukjes fruit in de thee.  

    Iced tea peach maken 

    Ben jij meer fan van peach iced tea? Dan hebben wij de Sunset ijstheeblend waar jij een perzik hibiscus iced tea mee kan maken. De Sunset is een ijstheeblend die gemaakt is op basis van verschillende vruchten zoals appel, peer, perzik en goji-bessen.  

    Gezondheidsvoordelen Sunset 

    Wat deze vruchten met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen bevatten die nodig zijn voor een gezond lichaam. In deze vruchten zitten ook antioxidanten die ontstekingen mogelijk kunnen verminderen, het immuunsysteem kunnen versterken en het risico op chronische ziektes kunnen verlagen. Naast deze gezonde vruchten bevat de Sunset ook hibiscus, wortel, citroenschillen en saffloerbladeren.  

    Tutti Frutti iced tea maken 

    Onze Tutti Frutti iced tea bestaat uit verschillende vruchten zoals appel, druiven en meloen. Deze vruchten geven de iced tea een heerlijke citrusachtige geur en smaak. Verder bevat de theeblend gember, sinaasappelschil, verbena goudsbloemblaadjes, kardemom en bamboebladeren. Deze ingrediënten geven de Tutti Frutti een unieke twist qua smaak.  

    Gezondheidsvoordelen Tutti Frutti 

    De Tutti Frutti bevat veel vruchten. Vandaar dat de Tutti Frutti dezelfde gezondheidsvoordelen bevat als de Sunset. Wat verder een interessant ingrediënt is, is de gember. Gember bevat ook vele gezondheidsvoordelen. Het staat bekend om het feit dat het ontstekingsremmend kan zijn, het kan misselijkheid verminderen en spierpijn verminderen.   

    Kan je niet wachten om zelf een gezonde home made ice tea te maken? Als je voor 18.00 besteld dan heb je jouw ijstheeblend de volgende dag al in huis!  

    Articles récents

    Visitez notre blogue pour consulter les nouvelles et obtenir plus d'informations!

    • Aardappelsalade met Ohmmm thee

      Aardappelsalade met Ohmmm thee

    • Barbecue kip met Skintight Marinade

      Barbecue kip met Skintight Marinade

    • Recept | Strawberry Fields ice pops met rood fruit

      Recept | Strawberry Fields ice pops met rood fruit

    • Recept | Vitamin C Shaved Ice

      Recept | Vitamin C Shaved Ice

    • Recept | Fresh Habibi roomijs met chocolade

      Recept | Fresh Habibi roomijs met chocolade

    • RECEPT | Iced chai met cold foam

      RECEPT | Iced chai met cold foam

    • GEZOCHT: Marketingstagiair(e) per september 2024

      GEZOCHT: Marketingstagiair(e) per september 2024

    • Het geheim van de Pornstar Martini ingredienten

      Het geheim van de Pornstar Martini ingredienten

    • Het verhaal achter onze groene thee

      Het verhaal achter onze groene thee

    • Alles over Japanse thee

      Alles over Japanse thee

    Se connecter

    Mot de passe oublié?

    • Toutes vos commandes et retours en un seul endroit
    • Le processus de commande est encore plus rapide
    • Votre panier est stocké, toujours et partout
    Tastea 4.9 / 5 - 1332 Évaluations