• Natural tea blends
 • Livraison gratuite à partir de 35,00 €
 • Commandé les jours ouvrables avant 18h, livré demain!

4.9 1523 Reviews

GRATIS VERZENDING VANAF €80,00 | TASTEA PRIVACY POLICY

  Suggestions

  Gemaakt met liefde voor jou en de planeet

  Duurzaam te werk gaan als bedrijf en verantwoord en eerlijk produceren vinden wij bij tastea belangrijk. We willen dat jouw heerlijke kop thee niet ten koste gaat van de aarde of onze boeren. Daarom kiezen we er bewust voor om onze thee in te kopen bij boeren die minder – en het liefst helemaal geen - bestrijdingsmiddelen op hun plantages gebruiken en zo het ecosysteem beschermen. Met onze thee willen we jullie laten genieten en tegelijkertijd de wereld een stukje mooier maken. We vertellen je graag over hoe we samenwerken met onze boeren, hoe onze thee wordt geteeld en hoe we onze thee produceren.

  Gemaakt met liefde voor jou en de planeet
  BLOG

  Onze boeren

  De basis van het heerlijke kopje tastea-thee ligt natuurlijk op de theeplantages van de boeren waar we onze ingrediënten vandaan halen. Over de hele wereld vinden we de theeën en kruiden die we mengen voor de verschillende tastea-blends; van Oolongthee uit China tot Matcha uit Japan.

  Bij tastea vinden we het erg belangrijk dat de ingrediënten in onze thee zuiver en van natuurlijke oorsprong zijn. Daarom gebruiken wij 100% natuurlijke ingrediënten die wel gedroogd zijn, maar niet bewerkt. Onze boeren vinden de kwaliteit van hun kruiden, vruchten en theebladeren net zo belangrijk als wij. We houden de lijnen zo kort mogelijk, zodat we zicht hebben op het productieproces en er dus geen onnodige schakels zitten tussen het moment dat de thee van het veld komt en het moment dat het in jouw theeglas terechtkomt.

  Eerlijke prijs

  Om ecologisch verantwoord te produceren in de landbouw is het belangrijk om een eerlijke prijs te bieden aan de plantages. De grootste vijand van duurzaamheid in de landbouw is namelijk kostenreductie. Zodra boeren gedwongen worden hun prijzen te verlagen, worden ze indirect gedwongen om efficiënter te verbouwen. Dat klinkt op het eerste gezicht misschien goed, maar betekent in de praktijk dat boeren (meer) bestrijdingsmiddelen in moeten zetten om de oogst te optimaliseren, en ze de grond waarop ze verbouwen uitputten door overmatige productie. Daarom gaan we niet voor de scherpste prijs, maar voor de beste kwaliteit. Die bereiken we alleen door de boeren een eerlijke prijs te bieden voor de thee en ingrediënten die uiteindelijk in jouw tastea-blend terechtkomen.

  Puur natuur

  Naast dat we het belangrijk vinden dat we onze thee op een verantwoorde manier produceren en eerlijk tewerk gaan, willen we dat jij zo gezond mogelijk door het leven kan gaan. Bij zo'n gezonde lifestyle is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat je zo min mogelijk chemische en onnatuurlijke stoffen in je lichaam toelaat. Dan zul je waarschijnlijk meteen aan biologische producten denken.. Wist je dat om écht gecertificeerd biologisch te produceren mag de teler ook geen hulpstoffen gebruiken die enigszins onnatuurlijk zijn? Dat betekent bijvoorbeeld dat de grond waarop planten groeien volledig zuiver moet zijn. Ook mag het telen geen negatief effect hebben op de omgeving en worden er strenge eisen gesteld aan het gebruik van warmtelampen en andere mechanische hulpmiddelen. Dit maakt biologische producten vaak erg kostbaar, en hoewel het zeker beter is voor het milieu, is er geen bewijs dat ze hierdoor ook beter zouden zijn voor de gezondheid.

  Vind jij het belangrijk dat je kan genieten van de dagelijkse kopje thee zonder dat dat ten koste gaat van de planeet? Dan zit je bij tastea goed. Ook zonder officieel keurmerk. Al onze theeën zijn vrij van conserveringsmiddelen, bevatten geen toegevoegde smaak- of geurstoffen en zijn volledig samengesteld uit pure vruchten, kruiden en echte thee. Daarbij vinden we het belangrijk om de thee op een ecologisch verantwoorde manier te produceren en bieden we een eerlijke prijs aan onze boeren. En ook niet onbelangrijk: de thee is ongelooflijk lekker!

  Articles récents

  Visitez notre blogue pour consulter les nouvelles et obtenir plus d'informations!

  • Virgin Pornstar Marteani met groene thee

   Virgin Pornstar Marteani met groene thee

  • De werking van Detox thee

   De werking van Detox thee

  • Wat is chai thee?

   Wat is chai thee?

  • De bijwerkingen die je kan ervaren van kurkuma thee

   De bijwerkingen die je kan ervaren van kurkuma thee

  • Afvallen met kurkumathee

   Afvallen met kurkumathee

  • Is kurkumathee gezond?

   Is kurkumathee gezond?

  • De Belgische theecultuur

   De Belgische theecultuur

  • Home made gezonde iced tea maken

   Home made gezonde iced tea maken

  • De Duitse theecultuur

   De Duitse theecultuur

  • Teapairing met chocolade

   Teapairing met chocolade

  Se connecter

  Mot de passe oublié?

  • Toutes vos commandes et retours en un seul endroit
  • Le processus de commande est encore plus rapide
  • Votre panier est stocké, toujours et partout
  Tastea 4.9 / 5 - 1332 Évaluations
  En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce messageEn savoir plus sur les témoins (cookies) »