• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
DETOX

Tastea 30 dagen detox

1 / 2
€39,95 €24,95
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Tastea 30 dagen detox

Tijdje ongezond geleefd? Laten leiden door de klok of bedolven onder het werk met als resultaat dat je niet zo lief bent geweest voor je lichaam? Begin vandaag nog met de tastea levensstijl. Wil je starten met een nieuwe en actieve levensstijl waarbij je er stralender uit gaat zien? Dan is de 30 dagen kuur perfect voor jou. Beide theetox kuren kunnen bijdragen om jouw doelen te bereiken. De theeën bestaan namelijk uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke thee kruiden. De 30 dagen kuur bestaat uit een speciale ochtend blend (Detox Morning) en een avond blend (Detox Evening). Met ingrediënten zoals appel, verbena, green tea china powder en white tea pai mu tan een ware smaaksensatie. Voor ervaringen van tevreden klanten kun je kijken bij reviews en bij wat kopers zeggen. Maak het nu goed met jezelf. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Verzending

Heb je een bestelling voor 12.00 uur ‘s middags geplaatst op een werkdag (ma-vrij)? Dan streven wij ernaar om je bestelling diezelfde dag nog te verzenden, zodat je de thee de volgende dag in huis hebt. Tastea heeft echter geen invloed op bezorgdiensten en kan daardoor niet beloven wanneer je de bestelling daadwerkelijk in huis hebt.

Detox Morning

Groene thee, China gunpowder, goene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana.

Detox Evening

Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

Let op

Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Inhoud en gebruik

Inhoud 75 gram per blik, totaal 150 gram. Per kopje dien je 2,5 gram thee te gebruiken.

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 39 beoordelingen
Angelique 22-11-2017
Reviews

Ik gebruik nu een half jaar de Detox thee en voel mij een stuk beter en gezonder in mijn vel zitten

MAMvan4 22-11-2017
Reviews

Sinds 3 weken drink ik detox morning & evening blend.
Beide blends zijn heerlijk, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar de evening blend, echt zalig!
Ik slik vaak paracetamol ivm hoofdpijn, maar sinds ik detox drink heb ik geen hoofdpijn meer gehad!
Ik slaap werkelijk beter

Alisha 22-11-2017
Reviews

Na weken een opgeblazen gevoel en een opgezette buik, eindelijk de oplossing gevonden! Na slechts 2 dagen gebruik heb ik weer een platte buik! Ook drijft het veel vocht af! Zeker vaker aanschaffen

I Colart 22-11-2017
Reviews

Beide thees hebben een lekker aroma. Gebruik de thee nu een week en mijn nachtrust is fel verbeterd. Vroeger kon ik tot na 12u wakker liggen nu vallen mijn ogen rond 22u30 al toe. Ga ook beter naar de wc en opgeblazen buik is ook veel minder.

De Smet Ingrid 22-11-2017
Reviews

Vanaf de eerste dag al meteen resultaat te merken…vaker en meer plassen = afvalstoffen afdrijven. Beide smaken zijn super lekker! En de beker…die houdt héél lang warm! Ik ben content,nu jij nog.

Faniella 22-11-2017
Reviews

Sinds 4 dagen bezig. Maar merk al wel dat ik minder opgeblazen ben en beter slaap. Normaal slechte nachtrust. Nu toch wat meer rust en minder wakker.
De morning thee moet je wel kort laten trekken anders niet meer lekker. De avond blend is super. Al met al nu al super positief over de thee.
Misschien ook maak andere proberen maar van nu is dit goed.

Bianca 22-11-2017
Reviews

Gewoon top en lekker
Moet alleen veel plassen
Maar dat hoort er bij

Natasha 22-11-2017
Reviews

Zowel de morning als de evening blend smaken overheerlijk. Ik gebruik hem nu een week en merk dat ik duidelijk minder zin heb in zoet. Het anders vaak opgeblazen gevoel in mijn buik is helemaal weg. Een aanrader dus. Deze thee bestel ik in de toekomst zeker nog! De thee is ook zeer goed van kwaliteit: echte, grote theeblaadjes, bloemetjes, kruiden,… in plaats van het gruis dat je zo vaak ziet. Ik heb al zin om de andere varianten ook te proberen!

Diede 22-11-2017
Reviews

sinds 3 weken drink ik de detox thee, ik ben zeer tevreden.
Ik slaap beter, waar ik er voorheen 3 keer per nacht uit moest om naar het toilet te gaan, slaap ik nu de hele nacht door. Ik heb geen zin meer in zoetigheid, en ben volledig van mijn maagklachten af. ik slik zelfs geen medicatie meer!! dus ik ben echt heel erg blij met deze thee.
Ik ben zeer benieuwend naar de ander smaken, maar deze thee bestel ik zeker weer.

Linda 22-11-2017
Reviews

Het is een eerlijk product. Het doet precies datgene wat het zegt dat het doet. Vooral minder opgeblazen gevoel, super vocht afdrijvend en ik voel me steeds fitter. Daarbij is het ook nog super lekkere thee. Een genot om te drinken

Stephanie 22-11-2017
Reviews

Ben bijna op het einde van mijn maand detox thee. Ik voel me echt heel goed: slaap heel goed, wordt uitgerust wakker, ben energieker, ‘s avonds minder trek in zoetigheid, mijn huid ziet er beter uit,… Ik ben er niet echt van afgevallen, maar met alle andere positieve voordelen raad ik dit iedereen aan.
De volgende is de skintight die ik wil proberen en wie weet met een gezonder eetpatroon volgen de kilo’tjes ook ;-).

Joy 22-11-2017
Reviews

Ik had hier veel eerder mee moeten beginnen! Veel betere thee dan al die zakjes thee. Natuurlijk product dit proef je gelijk! Geen opgeblazen gevoel meer en mijn stoelgang die nooit vanzelf werkte doet het nu helemaal perfect. Ik ben onwijs tevreden over de tastea! Heb nu alleen nog de detox tea maar wil de andere soorten ook zeker aan gaan schaffen!!❤

Mari 22-11-2017
Reviews

Beide thee soorten zijn erg lekker. En het werkt echt. Ik slaap veel beter en ik slaap eindelijk nachten door.
‘s Morgens begin ik met een beker thee. Voel me een stuk fitter overdag dan voorheen. Dus kan de Detox thee aan iedereen aan bevelen.

1 kleine tip: De ochtend thee moet je niet te lang laten trekken. Hierdoor wordt de thee bitter.

Thelma 22-11-2017
Reviews

Dubbel genieten van een lekker thee.
Van 2.5 gram thee kan je wel 2 bekers vullen, dus dubbel genieten en dat `s morgens en `s avonds

Stephanie 22-11-2017
Reviews

De 2 theeën hebben allebei een heerlijke smaak. Bij de ochtendthee moet je zien dat je hem niet te lang laat trekken anders word hij snel bitter.
​Vocht afdrijven doet de thee zeker, extra naar de wc lopen om een plasje te gaan doen is verzekerd. Ook heb ik gemerkt dat ik gemakkelijker naar de grote wc kan gaan.
Sinds de ochtendthee drink ben ik minder geneigd om overdag veel te snoepen.
Ik heb ook minder honger s’avonds en ben minder geneigd om s’avonds laat nog te eten.

Tess 22-11-2017
Reviews

Super fijne en vooral lekkere thee. Voel mij veel fitter dan voorheen en slaap ‘s nachts door. Ik wil iedereen met deze thee besmetten <3.

KImia VD Lee 22-11-2017
Reviews

Sinds drie dagen ben ik aan de detox thee begonnen en ben heel tevreden. Sinds dag 1 merk ik al veranderingen; opgeblazen gevoel wordt steeds minder, ik slaap aan een stuk door ‘s avonds terwijl ik voorheen meerdere keren wakker werd. wel ga ik heeel veel naar de wc om te plassen, maar volgens mij is dat positief. Een andere reden waarom ik zo blij men met de detox thee van tastea is omdat beide theeën heerlijk zijn. Echt een aanrader dus

Jeanine 22-11-2017
Reviews

Sinds 1 week bezig met de detox, smaken zijn erg lekker! Daarnaast voel ik me echt een stuk fitter. Ik ga hem zeker nog eens bestellen!

Trijnie 22-11-2017
Reviews

Heerlijke thee die ook nog eens doet wat het belooft (voor mij althans). Veel minder opgeblazen gevoel en lekkerder slapen. Ook zie ik dat mijn huid is verbeterd. De ene dag moet ik er wel meer van plassen dan de andere valt mij op. Al met al een tevreden gebruiker. Het is prijzig maar wanneer men zich het kan veroorloven zou ik het echt aanraden om eens te proberen.

Jessica 22-11-2017
Reviews

Vrijdag midden in de tentamen weken begonnen met deze heerlijke thee. ‘S morgens en ‘s avonds allebei verschillende smaken. Nu is het maandag en ik wordt al vanaf zaterdag uitgerust en stressvrij wakker. Concentratie is ook al iets verbetert… nu erg nieuwsgierig wat er allemaal aan einde van deze thee kuur is verbetert. Stiekem hoop ik op superkrachten.. al ben ik met het voorlopige resultaat al enorm blij. Dat wordt binnenkort bij bestellen en ander smaken uit proberen

Edith Winkelman 22-11-2017
Reviews

Ben begonnen met de detoxthee. Wilde de nodige afvalstoffen kwijt. Had ‘s ochtends vaak last van mijn buik en die is verdwenen sinds ik de detoxthee gebruik. Ga hierna zeker de skintight en de sweet dreams en de insthee proberen!

Resi 22-11-2017
Reviews

Een tijd terug om te proberen de Tastea detox besteld. Ik kan zeggen dat het mijn beste vriend is geworden! Fit wakker & ontspannen naar bed. Gelukkig heb ik een setje extra besteld, kan ik er weer even tegen aan!

Sarah 22-11-2017
Reviews

Ik hebde detoxthee en skintight geprobeerd. De thee is heel lekker. Je merkt echt het verschil. Ben er zeer tevreden van . Ben fitter en slaap beter

Cleo 22-11-2017
Reviews

Na een paar dagen al gelijk verschil! Ik slaap lekkerder, ik heb meer energie en ik voel mij ook lekkerder

Annique 22-11-2017
Reviews

Super tevreden met tasty detox! Ik voel mij een stuk fitter en daarbij slaap ik een stuk vaster waardoor ik uitgeruster wakker wordt. Dit was nogal een issue bij mij dus echt super duper tevreden!!!❤

Yvonne 22-11-2017
Reviews

Top thee, super lekker. Detox kuur klaar, nu even een ander smaakje uitzoeken!

Lisa 22-11-2017
Reviews

De detox thee smaakt niet alleen heel erg lekker, hij werkt ook nog super ook!
Ik heb ‘s morgens genoeg energie om de dag door te komen en ‘s avonds slaap ik als een roosje.
Voor ik de detox gebruikte kon ik geen gefrituurd voedsel meer eten omdat mijn buik daar helemaal van opzwol en pijn deed, dit is sinds in de detox thee drink al een heel stuk beter!
Ik vind het echt een aanrader

Leonie 22-11-2017
Reviews

Persoonlijk vind ik de ochtend thee net iets lekkerder

Nathalie 22-11-2017
Reviews

Ik heb de 30-dagen detox thee gedronken. Niet alleen de 2 smaken zijn heerlijk, ze doen ook goed hun werk! Ik ben een moeilijke slaper maar sinds ik de thee gedronken heb slaap ik heerlijk. Voel me ook een stuk fitter. Ik ben fan & ga zeker nog eens bestellen.

Nadja 22-11-2017
Reviews

Ik ben helemaal fan. Sinds een week drink ik de detox en voel me een stuk beter en slaap de hele nacht door. Ik begin terug fitter te worden. Super thee en lekker. Ik heb ook al de energy boos besteld ben benieuwd. Ik sleep de hele dag met mijn thee. Niet meer te missen

CB 22-11-2017
Reviews

Ik heb heel erg genoten van de thee en het werkt heel goed aangezien ik regelmatig last heb van vochtophoping in mijn lichaam .

Kelly 22-11-2017
Reviews

Super tevreden

Marieke 22-11-2017
Reviews

De ochtend thee is een fijne start van de dag & van de avond thee ben ik echt beter gaan slapen.

Naomi 22-11-2017
Reviews

Zo intens lekker om de dag te beginnen en af te sluiten met deze twee soorten thee. In de ochtend helpt het mij op te starten en doet wat het beloofd. In de avond helpt de thee o.a. bij een goede nachtrust. Zeker het proberen waard, je gaat er echt geen spijt van krijgen.

Tamara 22-11-2017
Reviews

Ik ben erg blij dat ik de Detox thee heb geprobeerd. Dit was tevens de start van mijn gezonde levensstijl en de thee hielp hier enorm bij. Naast dat de thee erg lekker is, merkte ik dat ik me veel energieker voelde en ik ben ook wat kilo’s kwijtgeraakt! Echt een aanrader deze thee!

Marlies 22-11-2017
Reviews

Ik ben vanaf 25 Mei vorig jaar begonnen met de detox en ben toen haast 15 kg afgevallen en ruim 10 cm in omvang kwijt geraakt. Nu wil ik proberen de skintight tea 3 maanden te nemen en dan 1 maand de detox tea. Ik ben nog steeds op mijn gewicht ben volgens mij weer 500 gram afgevallen sinds ik me de laatste keer gewogen hebt.

Saskia 22-11-2017
Reviews

Ik vind het lekker frisse smaken en ik voel me gezonder. Als mijn lichaam niet goed mee gaat door slechte stoffen dan voel ik dat enorm en nu door de detox voel ik een verschil.
En eindelijk een detox thee waar ik geen krampen van krijg. Alleen maar positief dus.

Paula Woertman 22-11-2017
Reviews

na lange tijd maar 2 aan 3 uur slaap per nacht te hebben gehad.gebruik ik al tijden de detox thee en heb ik weer een normaal slaappatroon en voel me weer beter en fitter ook.

Annette 22-11-2017
Reviews

Dit was mijn eerste kennismaking met Tastea en meteen verkocht. Ik heb de blikken met veel plezier gedronken. De ochtend thee heeft een iets bittere afdronk vond ik zelf maar nog steeds lekker. De avond thee smaakte mij iets beter. Ik zou deze zeker nog een keer willen kopen.