• All products are added to your cart.
VEGETABLE TEA

Pumpkin Patch

1 / 2
€17,95
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Pumpkin Patch

⭐️Goed voor ±31 theebekers (400ML) / €0,57 per theebeker (400ML)

Kun jij ook niet wachten tot Halloween weer voor de deur staat en de pompoenen weer overal terug te vinden zijn? En zou je het liefst iedere dag een stukje van deze heerlijke veelzijdige groente willen verorberen? Dat kan! Maak kennis met onze unieke Pumpkin Patch.

De combinatie van pompoen en appel in deze blend is erg geslaagd en heerlijk zacht van smaak. Maar let op: samen met kurkuma en chilipeper verandert deze zachtaardige groente blend in een pittige vamp! Daarnaast wordt kurkuma in de indiase geneeskunst ook wel het ‘gele goud’ genoemd en zou deze specerij allerlei ‘geneeskrachten’ bevatten… Hoewel dit niet bewezen is, vinden wij de mix van ingrediënten van deze Pumpkin Patch blend alsnog een gouden combi!

Dol op de smaak van pompoen en wil je ook buiten het seizoen kunnen genieten van pompoen? Dan is dit perfect voor jou! De pompoen thee is ook uitermate geschikt om mee te koken.Voor ervaringen van tevreden klanten kun je kijken bij reviews en bij wat kopers zeggen. Tip: Gebruik de thee om jouw huisgemaakte cake meer smaak te geven. We zijn benieuwd naar jouw creatie ;)

Ingrediënten

Pompoen, appel, kweepeer, wortel, kurkuma en chilipoeder.

Inhoud en gebruik

 200 ml/400 ml    

 4 gram per kopje/ theebeker

 Inhoud theeblik 125 gram

Let op

Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Reviews
Reviews
4.65 stars based on 6 reviews
Johnny L. Wells. #### 10-09-2019
Reviews

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »