Tastea 30 dagen Detox Thee

  • Posted on
Tastea 30 dagen Detox Thee

Deze review is van Dochterlief.nl. “Eigenlijk ben ik van nature een echte theeleut. De...

Deze review is van Dochterlief.nl.

 

 

“Eigenlijk ben ik van nature een echte theeleut. De noodzaak tot het drinken van koffie kwam pas na de geboorte van mijn dochter, al had ik tijdens mijn zwangerschap van haar ook vaak een enorme behoefte aan cappuccino. Voor dit jaar nam ik me voor om te minderen met koffie drinken en mijn inner theeleut wat meer te omarmen.Het pakketje van tastea met daarin hun Detox thee kwam dan ook precies op het juiste moment!

Ik koos voor de Detox Thee, omdat ik net als het grootste deel van Nederland wat gezonder wil leven in 2017. Deze thee bestaat uit 2 theesoorten, de Detox Morning en de Detox Evening Thee. Het wordt geleverd in mooie zwarte bewaarblikken, samen met de tastea drinkbeker waarin je de thee makkelijk kan bereiden en vervoeren.”

 

Lees verder op Dochterlief.nl.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »