• Natuurlijke theeblends
 • Free shipping above € 80,00
 • Vandaag besteld voor 22:00 morgen in huis

4.91232 Reviews

VANDAAG BESTELD VOOR 22:00 UUR, MORGEN IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €80,00 | TASTEA PRIVACY POLICY

  Suggestions

  €0,00

  Tastea’s Holiday Playlist winactie!

  Kerstmuziek... Iedereen heeft er eigenlijk wel een uitgesproken mening over. In sommige huishoudens is het een absolute no go, geen discussie mogelijk. Op misschien twee dagen per jaar na dan. Bij veel gezinnen met kinderen maakt kerstmuziek pas zijn intrede als Sinterklaas is vertrokken. En dan heb je ook nog van die hardcore kerstfanaten die vanaf 1 november al non-stop ‘All I Want for Christmas Is You’ luisteren.

  Tastea’s Holiday Playlist winactie!
  Christmas

  En wij? Yep, wij behoren ab-so-luut tot de laatste categorie. Want ook wij draaien al (of pas?) sinds november onze all time favorite nummers voor de feestdagen. Leuk nieuws: alle kerstliedjes die wij volledig luidkeels kunnen meezingen, hebben wij samengebundeld in een Holiday Playlist op Spotify

  Daar zitten natuurlijk ook een paar nieuwere hits tussen, van popartiesten zoals Ariana Grande. Bijna elke Amerikaanse popartiest heeft namelijk wel een liedje gemaakt voor de feestdagen. Geloof het of niet, maar in Nederland zijn deze nummers veel minder populair. Tot en met 5 december staat er in veel Nederlandse huishoudens eerst nog Sinterklaasmuziek op repeat. Pas als de stoomboot weer is vertrokken maken kerstnummers hun intrede, waardoor die hits veel korter de tijd hebben om ook in Nederland een hit te worden...

  Misschien hebben wij hierdoor een paar goede nummers voor de feestdagen over het hoofd gezie... ehh gehoord. Als jij ons kan laten weten welk liedje écht mist in onze Holiday Playlist, maak je kans op een van de drie giftbox t.w.v. €50,-! Mail [email protected] met dat ene nummer wat absoluut niet kan ontbreken. Dus pak een lekkere kop warme Oh Deer thee, plof neer op de bank onder een dekentje, zet een paar kaarsjes aan en geniet van onze Holiday Playlist op de achtergrond.

  Recent articles

  The latest news from our blog

  • Tastea’s Holiday Playlist winactie!

   Tastea’s Holiday Playlist winactie!

  • Dit is waarom wij nu al uitkijken naar de feestdagen

   Dit is waarom wij nu al uitkijken naar de feestdagen

  Login

  Forgot your password?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere
  Tastea 4.9 / 5 - 1232 Reviews
  By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »