Privé: Review van klant: Anna Adema-Duursma

  • Posted on
Privé: Review van klant: Anna Adema-Duursma

Hieronder vind je de review van Anna Adema-Duursma. Ben jij ook tevreden over tastea? Schrijf...

Hieronder vind je de review van Anna Adema-Duursma. Ben jij ook tevreden over tastea? Schrijf een review van minimaal 100 woorden en stuur dit + een foto van jezelf naar love@tastea.eu. Je ontvangt dan van ons een kortingsbon t.w.v. €5,-! <3 “Enige tijd geleden las ik op Instagram een blog over Tastea. Drie van de vijf punten waarbij tastea kan ondersteunen, waren op mij van toepassing. Perfect, dacht ik! Na een heerlijke vakantie, had ik weer erg veel last van een opgeblazen buik. Vaak is dit een moment opname, maar nu kwam ik er niet vanaf. Ook ben ik al een lange tijd niet tevreden met mijn huid. Heb erg veel last van oneffenheden en heb bijna alles al geprobeerd. Deze blog kwam daarom op het juiste moment. Het zag er allemaal erg simpel uit. Alleen in de ochtend en avond een beker thee drinken en mijn klachten zouden verdwijnen. Ik was direct enthousiast en heb gelijk de 15 dagen detox besteld. Ik was namelijk benieuwd of dit wel echt zou gaan werken en of ik het überhaupt wel lekker vind. Ik ben vaak van de standaard groene thee, maar deze thee smaakt daarentegen erg goed! De effecten van de avond thee voelde ik direct. Ik sliep erg goed en werd uitgerust wakker. In de tweede week waren er ook duidelijk verbeteringen zichtbaar wat mijn huid betreft. Een opgeblazen buik is nu ook verleden tijd. Ik heb zelfs het gevoel dat ik ben afgevallen. Tastea heeft alleen maar voordelen voor mij gehad en dat terwijl ik verder niets heb veranderd aan mijn leef- en eetpatroon! Binnenkort ga starten met de 30 dagen detox. Ik ben erg blij dat ik me weer zo goed kan voelen met een natuurlijk product!”