• Natürliche Teemischungen
 • Kostenloser Versand ab € 80,00
 • Werktags vor 18.00 Uhr bestellt, am gleichen Tag versandt!

4.91523 Reviews

GRATIS VERZENDING VANAF €80,00 | TASTEA PRIVACY POLICY

  Vorschläge

  Welk type vriendin herken jij?

  De familie die je wel kan kiezen, vriendinnen. Maar wanneer kan je iemand een echte BFF noemen en welk type vriendin herken, heb of ben jij?

  Welk type vriendin herken jij?
  bestfriendsforever

  Als ik het heb over de familie die je wel kan kiezen, of je favoriete mensen waar je geen DNA mee deelt. Dan bedoel ik je beste vriendinnen! De mensen met wie je in-side jokes en juicy verhalen deelt. Die je altijd de waarheid vertellen, ook als je het niet wilt horen. Soms zijn ze irritant, willen ze te laat komen en geen één is hetzelfde, maar je bent nergens zonder ze.

  Maar wat is nou een echte vriendin?

  Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat je een iemand een vriendin kan noemen als je vijftig uur in elkaar geïnvesteerd hebt. En voordat je iemand een echte BFF mag noemen moet je eerst tweehonderd uur investeren. Volgens de wetenschap dan hè.

  4 type vriendinnen

  Zoals we al zeiden geen één vriendin is hetzelfde. Welke type vriendin ben, heb of herken jij?

  Het spookje

  Soms is ze er en dan opeens … poef. Is ze weg! Deze vriendin kan soms dagen, weken of maanden achter elkaar verdwijnen. Al jouw appjes blijven onbeantwoord, maar jij weet dit komt goed. Op een dag komt ze weer tevoorschijn. Dit is het soort vriendin dat wanneer je haar het meeste nodig hebt, weer naast je staat. Als telepathie appen jullie elkaar tegelijk als het weer eens tijd wordt om af te spreken. Bij dit soort vriendschappen maakt tijd niet uit, alleen de herinneringen.

  De reddende engel

  Wie regelt de kaartjes? Wie verzorgt er altijd een gezonde lunch? Juist, jouw reddende engel! Zij zorgt voor alles en iedereen. Met één blik weet zij of er iets niet helemaal klopt. Een geheim houden voor haar lukt niet. Zij zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Is de eerste die appt als ze merkt dat de groepsapp verdacht stil is en belt altijd op om te vragen of alles goed is. Soms wil zij zichzelf vergeten, maar gelukkig heeft ze jou als vriendin. Jij vergeet haar nooit!

  The wild child

  Zij vertelt letterlijk alles aan je. Het woord schaamte komt niet in haar woordenboek voor. Welk standje ze voor het laatst heeft geprobeerd, hoeveel mannen ze heeft verslonden van de week en elk detail van haar laatste ruzie. Zij deelt elk juicy verhaal met je. Hoor je daar nou een kleine waterval op de achtergrond? Klopt, jouw bestie vertelt haar hele levensverhaal terwijl ze op het toilet zit. It’s all or nothing.

  The oldy

  Wie heeft haar niet, the Oldy? De vriendschap die de test der tijd heeft doorstaan. Jullie zaten altijd naast elkaar op de basisschool of middelbare school. Jullie weten alles van elkaar. Van je eerste crush tot je allerergste avond en als jullie eenmaal de slappe lach krijgen, dan is er geen redde meer aan. Een vriendin om voor eeuwig te koesteren. 

  Het is tijd om jouw BFF te belonen, omdat ze het al langer dan tweehonderd uur met je volhoudt! Daarom krijg je tot 31 maart bij elke bestelling vanaf 35 euro een Special Edition BAE Sweet thee blend. De verpakking is wat deze blend speciaal maakt, want hierop kan jij een persoonlijke boodschap schrijven. Zeg haar hoe gek je op haar bent, show the love!

  Neueste Artikel

  Die neuesten Nachrichten aus unserem Blog

  • Welk type vriendin herken jij?

   Welk type vriendin herken jij?

  • 7x - Grüner Tee Tipps für eine strahlende Haut!

   7x - Grüner Tee Tipps für eine strahlende Haut!

  • Rezept: Matcha Latte mit Hafermilch

   Rezept: Matcha Latte mit Hafermilch

  anmelden

  Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert
  Tastea 4.9 / 5 - 1232 Bewertungen
  Durch die Nutzung unserer Website stimmst du der Verwendung von Cookies zu, die uns helfen, diese Website besser zu machen. Ich bin einverstandenFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »